Idemo na put!

Nivea savjetujekako bezbrižno putovati s bebom:)

Stigao je i taj dan – počinje godišnji! Vaše torbe su spremne, uzbuđenje raste i jedva čekate krenuti na put. Putovati s djetetom može biti zabavno, ali i stresno – nosite na put igračke, pa dodatne igračke, pa igračke igračaka, pravu malu ljekarnu, hrpu kozmetičkih proizvoda i naravno svu moguću odjeću i obuću. Ako imate osjećaj da ste u auto natrpali cijelu kuću, niste jedini 🙂 Evo nekoliko savjeta i preporuka koje donosi Nivea za najnužniju dječju kozmetiku koju morate imati u dječjoj torbi.

nivea2

Putovanje automobilom

Ako putujete automobilom, ne žurite – vaše odredište vam neće nigdje pobjeći. Vašu bebu smjestite u za to predviđenu auto sjedalicu koju možete prekriti gazom ili ručnikom, ponesite omiljenu igračku te joj osigurajte dovoljno tekućine tijekom cijelog puta. Važna je i udobna odjeća koja bebu neće iziritirati. Ako vam je upaljen klima uređaj vodite računa da je temperatura u automobilu 5-6 stupnjeva niža nego vani kako ne bi nastala prevelika temperaturna razlika. Poželjno je da klimu isključite oko pola sata prije dolaska na odredište kako bi se beba aklimatizirala na temperaturu zraka.

Zaštita od sunca

Kako biste zaštitili dijete od neželjenih sunčevih zraka obavezno zaštitite prozor u automobilu s pokrivalom, a dijete namažite kremom s visokim zaštitnim faktorom. NIVEA Sun Baby krema za zaštitu od sunca s faktorom 50 s njegujućim vitaminom E i hidratantnim pantenolom pouzdano štiti nježnu dječju kožu i smanjuje rizik od pojave alergija. Praktično pakiranje u tubi stane u vašu torbu te vam je uvijek na dohvat ruke za ponovno nanošenje zaštitnog sloja.

Kozmetika i proizvodi za higijenu

Na put svakako pripremite i kozmetičku torbu koja će cijelo vrijeme biti s vama u kojoj morate imati nekoliko najnužnijih proizvoda, poput krema, vlažnih maramica, ručnika i pamučnih pelena. Zaustavljanja na putu iskoristite za presvlačenje i osvježenje vas i djeteta. Osvježenje NIVEA Baby Fresh&Pure vlažnim maramicama na bazi vode i nježne aloe vere olakšat će djetetu nastavak putovanja. Prilikom mijenjanja pelena jako je važno imati i odgovarajuću kremu jer se tijekom ljeta češće javlja crvenilo, osip i iritacije. NIVEA Baby umirujuća krema s cinkovim oksidom u tubici posebno je razvijena kako bi spriječila iritacije i crvenilo na cijelom tijelu. Vodootporna formula stvara prozračnu barijeru koja održava pelensko područje suhim i štiti ga od pojave pelenskog osipa. Za svakodnevno previjanje idealna je i NIVEA Baby Pure&Sensitive intenzivna krema s certificiranim organskim shea maslacem i omega 6 lipidima koji njeguju te intenzivno hidratiziraju nježnu bebinu kožu. Za cijelo tijelo vi i vaša beba možete koristiti nježnu NIVEA Baby Soft kremu s jojoba uljem i vitaminom E.

 Odjeća i obuća

Dijete na putovanju treba imati što prozračniju odjeću i lagane čarapice – dječji bodi je gotovo nezaobilazan. U posebnu torbu uzmite rezervne bodije, čarapice, nekoliko laganih pamučnih majica i hlačica, a niti gaze nisu na odmet. Na putovanju ništa nije previše, stoga se ne zamarajte ako mislite da ste pretjerali.

Igračke, dekice i ostale sitnice

Vašem djetetu će putovanje biti ugodnije ako sa sobom ima svoju omiljenu igračku. Također, i vama i njemu će brže proći vrijeme, a igranje je uvijek dobra opcija. Uzmite i dekicu koja će vam olakšati namještanje, poslužiti kao sjenilo ili pokrivalo. Ne zaboravite uzeti podlogu za presvlačenje, a za odlaganje prljavih stvari i pelena uvijek imajte nekoliko vrećica viška.

Kako se vaše putovanje približava kraju slobodno zapjevajte ili pričajte svom malenom suncu jer umirujući majčin glas ne može ništa zamijeniti. A vjerujemo da će vas i razveseliti dolazak na odredište gdje kreću nove uzbudljive avanture cijele obitelji 🙂

Oglas

Komentiraj

komentari