IKEA otkupljuje isluženi IKEA namještaj po dvostruko većoj cijeni od njezine procijenjene vrijednosti!

Što kada se „Black Friday“ ne bi odnosio samo na nabavu za vaš dom, već i na darivanje za druge domove? Ne samo na potrošnju za svoj dom, već i na štednju za njega; ne samo na gomilanje novih stvari, već na rješavanje starijih?

Zato ovaj „Black Friday“ Ikea pretvara u Green Friday: tijekom deset dana, od 24. studenog do 3. prosinca, otkupljivat će isluženi IKEA namještaj po dvostruko većoj cijeni od njezine procijenjene vrijednosti. U zamjenu za prodani namještaj, kupci će dobiti vaučere s iznosom koji mogu potrošiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a vrijednost vaučera ovisit će o stanju vraćenog namještaja.

Dvostruka ponuda vrijedi samo za kupce koji su, ujedno, članovi kluba IKEA FAMILY, a sav vraćeni namještaj tijekom navedenog razdoblja bit će doniran za projekte u zajednici kako bi se pomoglo onima koji su najviše pogođeni pandemijom COVID-19. Nakon ove kampanje, usluga otkupa namještaja tvrtke IKEA nastavit će djelovati, a otkupljeni će se namještaj ponovo prodavati na odjelu „Kakvo je, takvo je“ u robnoj kući IKEA Zagreb.

Poslovna ponuda koja doprinosi zajednici, a pritom je i sigurna

Kako bi se pridružili inicijativi u Hrvatskoj, kupci trebaju slijediti nekoliko jednostavnih koraka, dok će se IKEA pobrinuti da se sve preventivne mjere stalno provode. Najprije, kupci trebaju napraviti obveznu online procjenu vrijednosti namještaja tijekom desetodnevnog razdoblja kampanje Green Friday. To se može učiniti uz pomoć internetskog alata koji koristi posebnu matricu cijena, ovisno o stanju namještaja.

Potom će dobiti QR kod, procijenjenu vrijednost i broj prijave predmeta. Svi predmeti trebaju se donijeti potpuno sklopljeni u robnu kuću IKEA Zagreb, na odjel Povrata i zamjena, od 24. studenog do kraja godine.

Zaposlenici tvrtke IKEA provjerit će fizičko stanje namještaja, a kupcu će se ponuditi konačna procjena cijene predmeta. Ako prihvate ponudu, IKEA će izvršiti otkup i ponuditi im vaučer s tim iznosom, dok će namještaj biti doniran ili prodan. Svi vraćeni proizvodi dezinficirat će se u skladu sa sigurnosnim mjerama za COVID-19, ovisno o vrsti materijala i stanju proizvoda.

Oglas

Komentiraj

komentari