INOVATIVNI HRVATSKI SUVENIR KOJI NEĆE SAKUPLJATI PRAŠINU

Suvenirima kao sakupljačima prašine napokon je došao kraj. Zamislite suvenir kojeg možete nositi, a ujedno i štošta naučiti iz njega. Dajana Mikulan Vidović osmislila je upravo to. Na nedavnom kongresu poduzetnica predstavljen je prvi nosivi edukativno – interaktivni suvenir u Hrvatskoj!

Brend ICONIZE YOURSELF stoji iza ove genijalne ideje, T-shirt majice koja je 100% domaći proizvod osmišljen i proizveden u Hrvatskoj od redom domaćih proizvođača.

Glavni cilj ove ideje bio je ikonizirati Hrvatsku i približiti je kao turističku destinaciju domaćem i stranom turistu, a brend ICONIZE YOURSELF učiniti sinonimom za jednostavnost informiranja na zabavan način o svim segmentima odabrane destinacije. Misao vodilja je poticati domaćeg i stranog turista da na zabavan način pomoću ikona na majici i mobilne aplikacije istražuje prirodne ljepote Hrvatske, upoznaju povijest i kulturu naše domovine te na taj način stekne osnovne informacije o Republici Hrvatskoj i njezinom stanovništvu.

Brand trenutno ikonizira turiste o Hrvatskoj s 60 ikona podijeljenih u 5 područja: O Hrvatskoj, Znamenitosti i zanimljivosti, Gatronomija, Sport, Hrvatski izumitelji.  Uz majicu se dobiva letak na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku sa objašnjenjem svakih od pojmova na majci. Super je poklon za turiste, drage ljude koji žive u inozemstvu ili za vas same! Dajana je osmislila divnu ideju i podigla pojam suvenira na novu razinu. Veselimo se vidjeti kakve inovacije nam priprema i u budućnosti!

Maja Kos

Oglas

Komentiraj

komentari