Iz WALT DISNEY studia nam dolazi SNJEŽNO KRALJEVSTVO: OLAFOVA PUSTOLOVINA

Walt Disney Animation Studios (WDAS) i Pixar Animation Studios udružuju se za zimske blagdane kad će u studenom 2017. ispred svog originalnog crtanog filma Coco i velika tajna prikazati novi kratki crtani film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina.  “Oni su savršen par – oba su prekrasni, topli crtani filmovi o obitelji i prenošenju tradicije. Jedva čekam da publika pogleda ova dva sjajna projekta zajedno na velikom platnu.”, kazao je John Lasseter, glavni kreativni direktor za Walt Disney i Pixar Animation Studios.

Animirani film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina režirali su dobitnici Emmyja Kevin Deters i Stevie Wermers-Skelton (Prep & Landing). Producent je dobitnik Oscara Roy Conli (Big Hero 6), a pjesme su napisale Elyssa Samsel i Kate Anderson (Between the Lines).

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina slavi likove koji su osvojili publiku širom svijeta kad je Snježno kraljevstvo stiglo u kina 2013. godine. Zaradivši više od 1.27 milijardi dolara na svjetskoj razini, film je osvojio dva Oscara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pjesmu Puštam sve) i Zlatni globus (za najbolji animirani film). Iz Walt Disney Studija za studeni 2019. godine najavljuju neimenovan dugometražni nastavak na kojem rade filmski producenti Jennifer Lee, Chris Buck i Peter Del Vecho zajedno sa skladateljskim dvojcem Kristen Anderson-Lopez i Robertom Lopezom, dobitnicima Grammyja i Oscara.

OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevsto kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson. Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina u kinima kreće u studenom 2017. godine ispred Disneyjevog i Pixarovog originalnog animiranog filma Coco i velika tajna.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari