Jamnica roditeljima prvašića osigurava slobodan dan

Zagreb, 1. rujna 2021. –Jamnica će svojim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole osigurati slobodan dan u ponedjeljak, 6. rujna. Svjesni činjenice da je prvi dan škole jedan od najuzbudljivijih i najvažnijih dana u životu djece, ali i njihovih roditelja, Jamnica kao poslodavac koji vodi brigu o svojim zaposlenima, drugu godinu zaredom za sedamdesetak svojih zaposlenika osigurava ono najvažnije – dodatno vrijeme koje mogu provesti sa svojim djetetom.

‘Prvi dan škole jedan je od najvećih događaja u životu djeteta i njihovih roditelja. Taj je dan neponovljiva prilika za stvaranje lijepih uspomena pa je roditeljima iznimno važno taj dan provesti rasterećeno i koncentrirano na svoje dijete. Mi u Jamnici smo toga svjesni i budući da sa zaposlenicima želimo graditi partnerski odnos prepoznajući važnost ravnoteže privatnog i poslovnog života, trudimo se nizom raznih inicijativa i pogodnosti osigurati što bolje radne uvjete i pridonijeti većoj kvaliteti života naših zaposlenika’, izjavila je Martina Roša, izvršna direktorica ljudskih resursa Grupe pića Fortenova grupe u sklopu koje posluje Jamnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jamnica u svakom trenutku (@jamnica_1828)

‘Još jučer je bila beba, a sad je mali čovjek koji ide u školu. Imati slobodan dan, proživjeti s mojom kćeri to jutro, bez da brinem kako će se snaći dok sam ja na poslu, biti njena potpora dok ulazi u novu životnu etapu, za mene kao oca mnogo znači. Sretan sam da je kompanija u kojoj radim prepoznala da je taj dan možda i važniji nama roditeljima te da su nam izašli ususret i omogućili da budemo uz svoju djecu’, rekao je jedan od ‘Jamničinih’ očeva, tata Luka Matana.

Kontinuirana briga o zaposlenicima, jedna je od pet strateških odrednica održivog poslovanja Grupe pića Fortenova grupe koju uz Jamnicu čine još dvije proizvodne kompanije: Sarajevski kiseljak u BiH i Mg Mivela u Srbiji. I zaposlenici u tim kompanijama imat će slobodan dan, koji je samo jedna od pogodnosti koje zaposlenici Grupe pića imaju na raspolaganju.

Oglas

Komentiraj

komentari