Jedinstvena elegancija skandinavskog brenda uz organsku kvalitetu

Ekološki osviještena i nagrađivana modna marka dostupna je u Ne.Ne.Ne multibrand trgovini

Nakon bogatog iskustva u svijetu dječje odjeće, maštovita Anne Katrine Montag 2017. osmislila je modnu marku inspirirana svojim kids-friendly gradom. Da je brend dio nje govori i sam naziv A MONDAY in Copenhagen, koji je nastao spajanjem imena dizajnerice i grada u kojem živi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

A MONDAY in Copenhagen donosi novu recepturu pastelnih boja i visoke kvalitete sa skandinavskih prostora. Kombinacijom zemljanih tonova i opuštenih materijala ovaj danski brend ugodan je za nošenje što će odgovarati svakom djetetu tijekom igre i zabave. Svi proizvodi su jedinstveni i fokusirani na eleganciju i suvremeni stil, uz mnoštvo dječjih motiva i zabavni print.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Slatke haljinice, majice, suknje i šeširići oduševit će djevojčice i njihove mame jer odjeća koju ovaj brend predstavlja je jednostavna i decentna. Spoj francuskih prugica i nježnih uzoraka unosi dozu dječje zaigranosti u cijelu priču. Uz lijep izgled, A MONDAY in Copenhagen daje izvrsnu funkcionalnost i komociju jer se pri izradi koriste materijali poput 100% organskog pamuka i pamučnog trapera.

Kvalitetu i brigu za okoliš idealnu za sigurnost svih mališana pokazuje ova ekološki osviještena i nagrađivana modna marka s OEKO-TEX® certifikatom.

Uz kvalitetne proizvode, brend A MONDAY in Copenhagen vodi zanimljivi blog s pričama iz svijeta fotografije i dječje mode, koji su prikazani kroz simpatična i zabavna druženja klinaca u opuštenom okruženju.

Svi proizvodi mogu se pronaći u Ne.Ne.Ne dućanu na zagrebačkoj adresi Prilaz Gjure Deželića 8, a za više informacija tu je i Ne.Ne.Ne webshop.

Oglas

Komentiraj

komentari