Jedinstveni trenuci bliskosti mame i bebe

Onaj trenutak u kojem majka prvi puta ugleda i dodiruje svoju bebu je trenutak najveće bliskosti i nježnosti dva živa bića. Ta toplina i povezanost postaju neraskidivi do kraja života. Svaka suza i osmijeh imaju smisao, a nježni dodiri stvaraju osjećaje sigurnosti i povjerenja.

Bebama je neophodan majčin dodir. Svaki znak pažnje i nježnosti nagrađen je osmijehom, no bebina koža u prvim mjesecima života je izuzetno osjetljiva, stoga joj je potrebna samo najbolja i najnježnija njega. NIVEA BABY linija proizvoda stvorena je kako bi nježnoj koži beba pružila najbolju moguću njegu i potaknula što ugodniji kontakt.

Svaka beba je drugačija. Neke pjevuše kada se s njima igra, a druge samo sramežljivo pogledavaju no sve bebe imaju svoju rutinu. Ugodno i pjenušavo kupanje jedno je od najvažnijih opuštajućih rituala u danu. Kosa i vlasište bebe su izuzetno osjetljivi te ih često kupanje može isušiti. NIVEA Baby blagi šampon razvijen je u suradnji s dermatolozima i pedijatrima te sadrži posebno blagu formulu s njegujućom kamilicom koja nježno čisti bebinu kosu, umiruje vlasište i djeluje blago prema očima. Praktična pumpica olakšava doziranje i čini pranje kose pravim užitkom za bebu.

Kako bi svaki dodir izazivao osmijeh i ugodu, nježno masiranje tijekom nanošenja kreme potaknut će bebinu cirkulaciju i opustiti ju pred spavanje. Pouzdana NIVEA Baby Soft krema s jojoba uljem i vitaminom E, pružit će bebinoj koži potrebnu hidrataciju te ju intenzivno nahraniti. Mali krezubi osmijeh nakon dodira najveća je nagrada, baš kao i bebin poriv da se ušuška u topli zagrljaj svoje majke.

U ove hladnije dane bebinu kožu treba i dodatno zaštiti prije izlaska. NIVEA Baby zaštitna krema od hladnoće i vjetra idealan je suputnik. Pouzdano štiti kožu od utjecaja hladnoće, vjetra i lošeg vremena. Formula stvara pouzdani zaštiti sloj ne narušavajući prirodnu funkciju kože, a pantenol umiruje crvenilo i iritacije. Krema se lako nanosi i nije ljepljiva, stoga je izuzetno praktična prilikom nanošenja.

Za svakog roditelja nema veće sreće nego vidjeti svoju bebu kako sa srećom gleda i pruža svoje ruke za zagrljaj pun ljubavi, a povezanost koja svakodnevno raste sa svakim dodirom nezaobilazni je dio svake njege. Trenuci bliskosti majke i bebe najljepši su poklon svakoga dana.

O magičnim trenucima između roditelja i bebe možete doznati na:  https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/baby

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar