Jednom kad probate Prolom vodu više nećete htjeti piti “običnu”! Pročitajte zašto i osvojite svoj primjerak

Uz sve manje pitke vode i upitnu kvalitetu one koja i dalje to jest, sve više ljudi odlučuje se na kupovnu vodu. Cilj je samo jedan – što kvalitetnija voda i zdravlje za sebe i svoju obitelj. Upravo to u puno većem obimu pruža Prolom voda – relativno nova na našem tržištu. Radi se o jedinstvenoj prirodnoj mineralnoj negaziranoj vodi koja izuzetno povoljno djeluje na ljudski organizam.
Zahvaljujući prirodno visokoj alkalnosti, niskoj mineralizaciji i izraženoj aktivnosti hidrokarbonatnog iona Prolom voda djeluje kao snažan antioksidans. Smanjuje kiselost želučanog soka, potiče sekretarnu funkciju jetre i poboljšava pražnjenje žučne vrećice. Klinički dokazano pomaže kod kroničnog gastritisa, ulkusne i refluksne bolesti te disperzije.
Brzo i lako se resorbira iz probavnog trakta i dospijevanjem u krv povećava njenu alkalnu rezervu čime drži organizam u balansu.

Po čemu se razlikuje od „obične” vode i koji su njezini blagotvorni učinci?

Rijetke su vode koje imaju približno prirodno visoku pH vrijednost kao Prolom voda. Ona može služiti kao sredstvo za optimalnu hidrataciju i funkcioniranje organizma te ima blagotvoran učinak na rad bubrega, urinarni trakt i gastroenterološki sustav.

Zašto je dobra i za urinarni trakt odnosno kako djeluje na njega i eventualne tegobe na tom području?

Blagotvorno djeluje kod stanja kao što su kronična infekcija bubrega i mokraćnih puteva, kamenca u bubrezima i mokraćnim putovima te stanja nakon kirurških intervencija na urinarnom traktu. Zbog niske mineralizacije brzo se eliminira iz organizma, djeluje kao izuzetno dobar prirodni diuretik. Povećanje diureze koristi se kod kamenaca svih sastava, jer se u urinu smanjuje koncentracija soli od kojih je formiran kamenac, olakšava se bolno mokrenje te sprječava zadržavanje mokraće. Ovisno od stanja organizma, preporučena dnevna količina je između 2 i 4 litre. Nema neželjenih učinaka nakon konzumacije Prolom vode i preporučuje se svima, uključujući i osobe s
povišenim krvnim tlakom, sportaše, a sigurna je za trudnice i djecu.

Pogledajte video o prednostima Prolom vode te brojna istraživanja o njezinoj dobrobiti, a nabaviti je možete odlaskom u Vama najbližu ljekarnu ili online narudžbom te osobnim preuzimanjem u veleprodajnom skladištu. U slučaju da se odlučite za kupovinu  u ljekarni potrebno je djelatniku ljekarne napomenuti da se Prolom voda naručuje preko veledrogerije Oktal pharma.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 23. veljače je Ivana Popadić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari