JENNIFER ANISTON KAO BIVŠA MISICA I SAMOHRANA MAJKA!

Komedija „Bucka“ stiže nam u kina!

O glumici Jennifer Aniston zna se, gotovo, sve. Dovoljno je reći da je svoju najpoznatiju ulogu ostvarila u jednoj od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, „Prijatelji“, a ostalo je povijest. Ove godine Aniston nam stiže na velika platna i to u hvaljenoj komediji BUCKA u kojoj je ostvarila glavnu ulogu, a tumači bivšu misicu i samohranu majku koja se bavi organizacijom tradicionalnog izbora ljepote u svom gradiću. Komedija BUCKA u kina stiže u četvrtak, 24. siječnja, a mi vam ovom prilikom predstavljamo kino najavu.

Priča filma BUCKA prati bucmastu tinejdžericu Willowdean koju prijatelji zovu Will, a majka Bucka. Njezina majka (Aniston) bivša je misica čiji posao uključuje organizaciju lokalnog natjecanja za miss Blue Bonnet. U malom teksaškom gradu, Will samouvjereno ignorira učestale komentare o svom fizičkom izgledu i opsesivno sluša pjesme Dolly Parton. Međutim, kada se iz inata odluči prijaviti na jedno od natjecanja u organizaciji svoje majke, njezin odvažan potez ohrabrit će i ostale natjecateljice da ju slijede te na taj način u potpunosti promijene svoj mali tradicionalni gradić.

Osim glavne uloge, Jennifer Aniston je također i producentica filma, a jedna od najpoznatijih country pjevačica Dolly Parton upravo je njoj dopustila da za film iskoristi neke od njezinih hit pjesama. Za film se također snimilo i šest originalnih singlova od kojih je jedan, „Girl in the Movies“ (čije su autorice Dolly Parton i Linda Perry) nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najbolje originalne pjesme. Zanimljiva je činjenica da su za vrijeme snimanja Aniston i Parton postale bliske prijateljice, a Partonica je čak upoznala i Jenniferinog psa čije je ime – Dolly. Njih su dvije za potrebe filma snimile čak i zajedničku pjesmu, „Push and Pull“, a u jednom od kasnijih intervjua Aniston je izjavila da se u tom trenutku osjećala iznimno emotivnom budući joj se tim činom ostvario san iz djetinjstva.

Film BUCKA režirala je Anne Fletcher, inače najpoznatija po režiji filmova kao što su „Step Up“, „Zauvijek djeveruša nikad nevjesta“, „Prisila na brak“ i „Vruća potjera“. Uz Aniston u filmu su glavne uloge ostvarili Danielle MacDonald u naslovnoj ulozi te Harold Perrineau, Odeya Rush, Maddie Baillio, Georgie Flores i mnogi drugi. Također se u jednoj od manjih uloga u filmu pojavljuje i Julie Murphy, inače autorica istoimene knjige po kojoj je film snimljen.

Komedija BUCKA u domaća kina stiže u četvrtak, 24. siječnja!

 

Oglas

Komentiraj

komentari