Jesenska maštovita eko kolekcija za klince

Dječji brend Little Man Happy otkriva što se skriva u kolekciji jesen/zima 2021

Vrijeme je za povratak u najmekaniju odjeću zbog koje će svi klinci obožavati jesenske i zimske dane! Nova kolekcija BONE TO BE WILD brenda Little Man Happy idealna je za novi početak i sve mališane koji upravo kreću ili se nakon toplih ljetnih praznika vraćaju u školske klupe.

Dječja garderoba ove jeseni pažljivo se bira – održivost i organski materijali glavni su kriterij prilikom odabira. Još od 2014. godine Little Man Happy oblači odvažne klince u nekonvencionalne, ali elegantne komade dječje robe koji su nosivi bez obzira radi li se o djevojčici ili dječaku. Kao i u dosadašnjim kolekcijama, neobični uzorci pomažu da se djeca istaknu u svome modnom izričaju, koji odiše posebnošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Odabir za glavne uzorke u novoj kolekciji pao je na lubanje i kosti, a upravo odvažni natpisi na vestama i majicama pokazat će tko su najveći kuler i kulerica u gradu. Ove jeseni BONE TO BE WILD kolekcija istaknut će ono najbolje od Little Man Happy brenda, koji odiše stilom prave visoke mode za dječake i djevojčice od 0-13 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Majice od organskog pamuka u modernom dizajnu jesenski su adut koji privlači pažnju, uzbudljive i zabavne, kao prava mala umjetnička djela. Iako na prvu zastrašujuće, iza nove kolekcije stoji neobična ideja razigrane mješavine stilova. Pravi dokaz da ništa nije kako se na prvu čini!

S pažljivo biranim materijalima, biti dio Little Man Happy priče znači više od obične kupovine sezonske odjeće. Sve kolekcije zbog ekoloških standarda proizvedene su u Portugalu, garantirajući najvišu kvalitetu i poštivanje ekoloških smjernica. Poznati brend iz Berlina od samih je početaka prijatelj okoliša koji njeguje pristup odjeći u skladu s prirodom, što uključuje i posebne eco-friendly vrećice u koje se pakira odjeća, a koje su razgradive.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ne.Ne.Ne. (@ne.ne.ne.shop)

Bezvremenski komadi jednostavni za kombiniranje karakteristika su BONE TO BE WILD kolekcije koju je moguće naći u odabranim trgovinama po cijelome svijetu. Novu kolekciju ima i zagrebačka multibrand trgovina Ne.ne.ne. na adresi Gjure Deželića 8 i online stranica popularne dječje trgovine.

Uz Little Man Happy tu su i ostali brendovi koje karakterizira ekološki pristup i održiva moda za male ljude s velikim stavom – Nununu, Tinycottons, Mini rodini i brojni drugi, koje se može pronaći na Instagram i Facebook stranici trgovine.

Oglas

Komentiraj

komentari