Jeste čuli za pismo Djed Mraza?

Iznenadite svoje mališane „osobnim“ pismom Djeda Mraza. Sve što treba je popuniti prigodni obrazac u servisu ePošta, a zaposlenici Hrvatske pošte baš poput pravih Djedovih vilenjaka pismo će ispisati, kuvertirati i dostaviti na željenu kućnu adresu.

Pismo u ime Djeda Mraza moguće je poslati od 1. prosinca 2016. do 15. siječnja 2017. godine.

Zimska nagradna igra za korisnike ePošte

Svi koji odluče razveseliti najmlađe pismom Djeda Mraza ulaze u popis za izvlačenje nagrada, a dobitnici će biti proglašeni 5. siječnja 2017. godine. Svi korisnici servisa ePošta koji se tijekom prosinca prijave za primanje računa u elektroničkom obliku, plaćaju račune servisom, uključe arhiviranje dokumenata ili pošalju pismu Djeda Mraza sudjeluju u nagradnoj igri. Korištenjem ovih usluga povećava se šansa za dobitak jer svaki put kada korisnik koristi jednu od navedenih usluga njegov identifikacijski broj ulazi u popis za izvlačenje vrijednih nagrada, a one su:

  1. nagrada – prijenosno računalo Toshiba Satellite P50 Intel Core i3
  2. nagrada – Samsung Galaxy Tab E T560
  3. nagrada – LG pametni telefon G4C H525N
  4. nagrada – Virtual Reality 3D naočale Samsung Gear VR2
  5. nagrada – Dodatna solarna baterija/punjač za mobitel
  6. do 10. nagrada – promotivni paket servisa ePošta

Svi korisnici servisa ePošta korištenjem navedenih usluga imaju šansu osvojiti jednu od ovih nagrada, a svi koji još nisu korisnici servisa o njegovim prednostima i kako postati korisnik mogu saznati na www.eposta.hr.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari