Jeste li dijete otrovnih roditelja?

Kao roditelj, svatko je u nekom trenutku na neki način podbacio. No, Susan Forward nema milosti prema onim roditeljima koji zbog svojih nedostataka ozbiljno narušavaju emocionalno zdravlje svoje djece. ‘Otrovni roditelji’ beskompromisni je vodič za prevladavanje posljedica roditeljske  manipulacije koji će vam pomoći da se suočite i prebrodite bol koju ste pretrpjeli u djetinjstvu i konačno uzmete život u svoje ruke.

U ovom sjajnom vodiču za samopomoć autorica Susan Forward opisuje slučajeve iz svoje prakse i prenosi riječi odrasle djece otrovnih roditelja s kojima je radila, a kako bi vam pomogla da se oslobodite obrazaca ponašanja na kojima se temelji vaš odnos s roditeljima. Zakoračite konačno u posve nov svijet, svijet samopouzdanja, unutarnje snage i emocionalne neovisnosti!

Doktorica Susan Forward, međunarodno je priznata terapeutkinja, predavačica i autorica bestselera časopisa New York Times: ‘Otrovni roditelji’,  ‘Muškarci koji mrze žene i žene koje ih vole’.

Uz privatnu praksu, Susan Forward je pet godina svaki dan vodila i emisiju na radijskoj postaji ABC. Uz to što je radila kao grupna terapeutkinja, instruktorica i savjetnica u mnogim medicinskim psihijatrijskim ustanovama u Južnoj Kaliforniji, osnovala je prvi privatni centar za terapiju seksualno zlostavljanih osoba u Kaliforniji. Ovaj klasik psihološke literature na hrvatski je prevela Andrea Pongrac.

Oglas

Komentiraj

komentari