JOHNNY ENGLISH PONOVNO NA ZADATKU U KINIMA

Akcijska komedija Johnny English ponovno na zadatku jučer je premijerno prikazana u CineStar Zagreb u Branimir centru. Za novu pustolovinu Johnny Englisha okupljene je prije filma zagrijao partner premijere Johnny Walker u provjereno dobroj kombinaciji s Coca-Colom, a zainteresirani su tom prigodom imali priliku i prošetati virtualnim svijetom za što je zaslužan Legame studio.

 Kao posebni gost premijere filma koji tematizira sučeljavanje junaka analognog doba i digitalnog neprijatelja novijeg vremena, Legame studio, prvi hrvatski VR studio specijaliziran za 360° video produkciju i virtualnu realnost uzvanicima je pružio priliku testirati najsuvremenije proizvode i usluge studija te isprobati čudesni trodimenzionalni, interaktivni, kompjutorski okoliš s kojim se u svojoj novoj misiji susreće i glavni lik filma.

 U trećem nastavku popularne sage, sudbina čitave Britanije je na kocki, a može je spasiti samo jedan čovjek. U trenutku nužde i državne opasnosti, tajna služba Ujedinjenog Kraljevstva mora se osloniti na umirovljenog agenta iz analognog doba čiji identitet jedini nije raskrinkan neprijateljskom invazijom digitalne baze podataka.

 Publici poznat iz prethodnih nastavaka sage, Johnny English sada radi u školstvu i ne sanja o povratku na teren.  Ipak, dopada ga poziv koji ne može odbiti. Vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Hoće li njegovi isprobani načini ovog puta biti dovoljni da iz bitke izađe kao junak?

 Johnny English ponovno na zadatku u kinima od ovog četvrtka.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari