Johnson’s® predstavlja Bedtime liniju, a mi poklanjamo 2x 1 Johnson’s paket sa bajkom:)

Prve godine života su vrijeme rasta i razvoja, što znači da u brojnim slučajevima bebe i djeca imaju problema s opuštanjem. Duge noći s nemirnom bebom mogu biti olakšane ako se prati dobra rutina prije spavanja poput 3 koraka koje Johnson’s® predstavlja u svojoj kampanji Tonight We Sleep™/Večeras spavamo, pri kojoj će Vam Johnson’s® Bedtime linija biti pouzdani partner u uspavljivanju Vašeg djeteta.

Johnson’s istraživanja su pokazala: do 25% djece ima poteškoća sa spavanjem. Uzroci smetnji pri spavanju uključuju temperaturu, svjetlo i podlogu za spavanje – ukratko, mjesto gdje spavaju – i najbolji način da se izbjegnu je dobra večernja rutina prije nego li se dijete stavi u dječji krevetić. Korištenje pravih proizvoda, poput Bedtime asortimana, također pomaže djetetu da se opusti na kraju dana i odluta u san.

Johnson’s® rutina uspavljivanja u 3 koraka uključuje toplu kupku, opuštajuću masažu te vrijeme opuštanja pomažu djetetu da se osjeća sigurno i pospano. Johnson’s® pruža komplementarne proizvode za svaki korak, točnije, Johnson’s® Bedtime kupka za djecu, Johnson’s® Bedtime losion za djecu, Johnson’s® Bedtime ulje za djecu i Johnson’s® Bedtime šampon.

Koji Johnson’s® Bedtime proizvod trebam koristiti za svaki korak?

Korak 1: Topla kupka s Johnson’s® Bedtime kupkom za djecu

Rutina za spavanje počinje s kupkom, kada dijete počinje shvaćati da je vrijeme za spavanje. Koristeći pravilan proizvod za ovaj korak, poput Johnson’s® Bedtime kupke za djecu, pomažete djetetu da se opusti. Istraživanja koja je proveo Johnson’s®2 pokazala su da djeca koje se kupaju s mirisnim proizvodom prije spavanja plaču do 25% manje u usporedbi s onima koji to nisu.

Uz to, kako bi se kupki dalo završni dodir, možete koristiti Johnson’s® Bedtime šampon s aromom lavande za savršeni početak dobrog noćnog sna. The No More Tears® (BEZ SUZA) formula također brine o kosi i koži Vašeg djeteta.

Korak 2: Umirujuća masaža s Johnson´s® Bedtime losionom i Johnson´s® Bedtime uljem za djecu

Umirujuća masaža nakon kupke potiče osjećaj opuštenosti i uživanja u djece. Također, bitno je izabrati proizvode koji sadrže znane i ugodne mirise, pa Vam tako Johnson’s daje Johnson´s® Bedtime losion i Johnson´s® Bedtime ulje za djecu s Natural Calm™ formulom, patentiranom kombinacijom aroma poznatoj po svojim opuštajućim karakteristikama.

Ovaj korak je prilika da sa svojim djetetom podijelite trenutke mira, poboljšava san te popravlja raspoloženje Vašem djetetu. Izaberite Johnson´s® Bedtime ulje za djecu kako bi pomogli svom djetetu da brže zaspi  zahvaljujući umirujućoj Natural Calm™ aromi.

Korak 3: Vrijeme opuštanja s uspavankama uz Johnson’s® Bedtime

Mirne aktivnosti poput čitanja, pjevanja ili slušanja glazbe prije spavanja ključne su kako bi pomogle djetetu u opuštanju. Nježno pjevanje ili pričanje djetetu će pomoći da razvije sposobnost opuštanja. Na taj način, kada se probudi tijekom noći, znat će kako da se samostalno smiri i nastavi spavati.

Već od drugog mjeseca života, bebe mogu prepoznati i razlikovati različite tonove, što glazbu čini savršenim partnerom za vrijeme opuštanja prije spavanja. Svjesni snage glazbe, Johnson’s® je objavio uspavanke razvijenih kroz istraživanja i rad s mnogim majkama diljem svijeta. Izbor uspavanki Vam mogu pomoći u ovom zadnjem koraku rutine, kako bi Vaše dijete dobro spavalo tijekom noći koje su važne za njegov razvoj.

A mi zahvaljujući Johnson’su poklanjamo paket sa dva proizvoda iz Johnson’s® Bedtime linije sa bajkom, vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do srijede 23.11.2016.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “ Johnson’s® Bedtime”.

Nagradno pitanje: Koji je korak dva koji Johnson’s preporučuje za lakše uspavljivanje beba i što Vaša beba najviše voli?

Ne zaboravite lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati, lajkati i podijeliti!

Sretno svima!

23.11. 2016. A Bedtime linija odlazi Katarini Đurašević i Ivani Starešinić! Hvala svima na sudjelovanju:)

Oglas

Komentiraj

komentari