JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA NAJGLEDANIJI FILM VIKENDA

25 godina otkako je filmska publika prvi put otkrila Jurski park, dinosauri su još dio našeg svijeta, no, sada postaje upitno hoće li i budući naraštaji imati priliku na suživot stim fascinantnim prapovijesnim stvorenjima. Hoće li naš svijet (p)ostati jurski ili će se stvari zauvijek promijeniti pitanje je koje je ovog vikenda zaintrigiralo velik broj Hrvata, što je Jurski svijet: Pad kraljevstva učinilo najgledanijim filmom vikenda!

Uz omiljene (ljudske i praživotinjske) junake iz prošlih nastavaka, Jurski svijet: Pad kraljevstva u hrvatska kina vraća sve čudo i avanturu koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina.

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka, prirodna katastrofa prijeti otočnom rezervatu Isla Nublar, a nadolazeća opasnost, ljubav prema dinosaurima i strast za njihovo spasenje spojit će stare znance; Owena i Claire. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, akcija spašavanja preostalih dinosaura od konačnog istrebljenja, probudit će uspomene i ponovno rasplamsati stare vatre.

U režiji španjolskog redatelja horora J.A. Bayonae, stiže nam stara ekipa, nove vrste, novi izazovi i više napetosti no ikad. Eksplozija zuba, kandži, i lave, tenova doza neizvjesnosti i tenzija polučila je izvrsnim rezultatima potvrdivši kako interes za sagom o jurskom carstvu ne jenjava vremenom. Uz Chrisa Pratta i Bryce Dallas Howard, u novom nastavku također gledamo Jamesa Cromwella, Teda Levinea, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniellu Pineda, Tobyja Jonesa, Rafea Spalla, B.D. Wonga te Jeffa Goldbluma, a serijalu ostaju odani i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg te Colin Trevorrow.

Pripremite se za adrenalinsku misiju bijega s otoka. U kina je stigla idealna kombinacija nostalgije i novoga, u bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.Jurski svijet: Pad kraljevstva akcijski je spektakl koji će zadovoljiti vjerne fanove nasljeđa Jurskog carstva, a istovremeno publici ponuditi osvježenje i odvesti priču u novom smjeru.

Hoće li život ipak pronaći put? Ne propustite priliku saznati u kinima diljem Hrvatske.

Oglas

Komentiraj

komentari