Kako izgledaju nizozemska top sveučilišta?

Studiranje u Nizozemskoj već dugo nije nepoznanica za hrvatske studente. Kvaliteta obrazovanja u Nizozemskoj je među 10 najboljih na svijetu, stoga i ne čudi podatak da nizozemska sveučilišta svake godine bilježe sve veći broj hrvatskih studenata.

Osim toga, Nizozemska ima više od 2100 studijskih programa koji se provode na engleskom jeziku, a studentima diplomskih studija omogućeno je jednako financiranje kao i studentima preddiplomskih studija.

IntegralEdu, savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu, od 29.10. do 1.11.2018. za sve zainteresirane organizira posjet vrhunskim nizozemskim sveučilištima – Tilburg, Hague UAS i Fontys UAS.

Sveučilište Tilburg poznato je kao jedno od vodećih sveučilišta za pravni, poslovni i ekonomski sektor u Europi. Sveučilište u Hagu elitni je predstavnik visokoškolskih ustanova s profesionalnom orijentacijom, pogotovo u području prava, dok je Fontys poznat kao najveća obrazovna ustanova u Nizozemskoj koja nudi više od 120 preddiplomskih i 17 diplomskih studija iz područja informacijske tehnologije, ekonomije, društvenih znanosti, obrazovanja i zdravlja.

 Studenti će prilikom posjeta upoznati sva 3 sveučilišta i doživjeti dio iskustava koje će moći imati ako postanu nizozemski studenti. Uz informacije o nizozemskom obrazovanju, polaznici ovog putovanja razgledat će sveučilišne kampuse, susrest će se s predavačima i hrvatskim studentima, a upoznati će se i s mogućnostima stažiranja i projektima na kojima rade studenti.

 Smještaj i jedan beplatan obrok osigurani su tijekom ovog putovanja za sve polaznike od strane agencije IntegralEdu. Grupa putuje u pratnji stručnih savjetnika za obrazovanje, a broj polaznika u grupi je ograničen.

Kako bi se zainteresirani studenti bolje upoznali s programom, te mogućnostima putovanja I studiranja u Nizozemskoj, za sve zainteresirane održat će se i besplatno predavanje u četvrtak 4.10.2018. na adresi Pierottijeva 5, Zagreb (IntegralEdu ured)

Sve dodatne informacije dostupne su i na linku  http://www.integraledu.hr/dutch-trip

M.Z

Oglas

Komentiraj

komentari