Kako kroz igru učiti djecu o brizi za drugima

Od malih nogu učimo kroz igru. Učimo kako se zabavljati, kako dijeliti stvari te kako se brinuti o drugima. Briga o igračkama, našim prvim, najboljim i najdražim prijateljima, nešto je što pamtimo cijeloga života.

Danas smo odrasli no naša djeca prolaze kroz period života gdje zajedno s nama i uz svoje najdraže igračke po prvi puta uče kako je briga za druge veoma važna. Često kada su djeca mala ne žele dijeliti svoje igračke pa je i to prilika za učenje. S jedne strane potrebno je graditi samostalnost i sposobnost zauzimanja za sebe, a s druge empatiju i dijeljenje.

Djeca o brizi najviše uče kroz realan primjer, to se najbolje vidi kod odnosa braće i sestara gdje stariji prirodno brinu o mlađima, a lijepo se može učiti i putem igračaka, recimo kroz lutke i bebe o kojima se treba brinuti.

Tražite li novu lutku, igračku-bebu ili želite proširiti kolekciju najdražih lutkica koje vaše dijete obožava, na webshopu Pandin brlog pronaći ćete igračke na popustu i akcije na igračke za djevojčice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Talent Show (@pandin.brlog)

Kako bi vašim klincezama olakšali brigu o lutkama i potaknuli ih na igru, webshop Pandin brlog pripremio je akciju od 25% za kategoriju lutke i bebe do 31. 5. gdje možete pronaći LOL lutke, Cry babies lutke i bebe, Barbie lutke, Sparkle Girlz i još puno drugih igračaka za djevojčice.

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 18. svibnja su Kristina Chirila, Ivana Jemrić i Marijana Graša. Molimo dobitnice da se jave u inbox. 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari