Kako na prirodan način ublažiti simptome alergijskog rinitisa?

Alergijski rinitis je postao globalni zdravstveni problem, značajno utječe na kvalitetu života izazivajući brojne nelagodne simptome. Učestalost kontinuirano raste, može biti povremeni ili trajni sa blagim ili teškim popratnim simptomima; karakteriziraju ga kihanje, svrbež i curenje nosa, a često se manifestira samo kao začepljen nos i otežano disanje bez drugih simptoma, što osoba ni ne povezuje s alergijom.
Adekvatnim odabirom terapije, kod više od 90% pacijenata može se postići dobra kontrola bolesti.

Nasopip sprej štiti sluznicu nosa  i ublažava simptome alergijskog rinitisa.

S obzirom na jačinu simptoma, moguće je koristiti ga preventivno i terapijski, samostalno ili u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom. Ne dovodi do navikavanja, iritacija i nuspojava, pa se može koristiti za svakodnevnu higijenu, vlaženje, njegu i zaštitu nosne sluznice dokle god su prisutne nelagodne smetnje.

Zahvaljujući bioflavonoidima propolisa djeluje antiseptički, baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost nosne sluznice, smanjuje otok, pomaže kod začepljenog i neprohodnog nosa,olakšava  prohodnost gornjih dišnih putova. Dodatno sluz bijelog sljeza prianja na sluznicu pa je štiti i ublažava iritacije.

Terapija bez iritacija, pogodna za dugotrajnu zaštitu i njegu sluznice nosa.

Potpuno prirodno bez konzervansa, umjetnih aroma i alkohola. Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.

www.pip.hr

Dobitnica u darivanju objavljenom 10. travnja je Ivana Barić

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari