Kako sami napraviti make up za maturalnu večer sa cjenovno najpristupačnijim drogerijskim brendom?

Nakon odabira haljine i svih onih sitnica koje čine savršeni modni look za maturalnu večer, red dolazi na šminku. Kada imate haljinu njoj prilagodite i make up.
Za istaknuti ono najljepše na licu potrebna nam je kvalitetna i adekvatna šminka i fiksator jer ne želimo da se naš make-up otopi prije nego stignete do restorana:)
Važno je i da izaberete look koji ćete lako moći održavati tijekom večeri, bez stalnih odlazaka u toalet, i koji će isticati ono što je na vašem licu najljepše. Donosimo koji su to essence must have proizvodi koje morate imati u svojoj torbici za maturalni look s vrlo primamljivim cijenama:)

1. essence stay all day 16h dugotrajni tekući puder
dugotrajni puder pruža nježan i svilenkasti ten cijeli dan. Njegova delikatna tekstura dopušta jednostavnu i ravnomjernu aplikaciju.
*MPC 32,90 kn

2. essence camouflage full coverage korektor – dugotrajna i visoko pigmentirana tekuća kremasta tekstura, pouzdano prekriva tamne kolutove ispod očiju i ostale
nepravilnosti kože. Za prirodan, potpuno budan izgled koji nam treba na taj dan.
*MPC 21,90 kn

3. essence glow to go highlighter paleta – blistav i osunčan look na licu, tijelu, dekolteu i ramenima lako je postići s ovom paletom, koja sadrži dva highlightera u svijetlo i rosé zlatnoj nijansi, kao dvije nijanse bronzera koje se mogu primijeniti pojedinačno ili u kombinaciji.
*MPC 39,90 kn

4. essence all about matt! fixing kompaktni puder može se nanijeti iznad baze da matira kožu i fiksira make-up. Za mat, prirodan i gladak ten koji će osigurati da na fotografijama izgledate sviježe.
*MPC 25,90 kn

5. essence eyeshadow box paleta sjenila – očima ispričajte ružičastu ljubavnu priču u nijansi happily ever after
*MPC 34,90 kn

6. essence I love extreme volume vodootporna maskara za još više volumena! duboka, crna kremasta tekstura prekriva svaku pojedinu trepavicu s bojom, a velika plastična četkica osigurava senzacionalan volumen.
*MPC 23,90kn

7. essence ultra last instant colour ruž za usne u nijansi 07 undress my lips za osjećaj na usnama laganim kao pero i poljupce dugo u noć
*MPC 19,90 kn

8. essence gel lak za nokte – dugotrajna ljubav! na noktima uz nijansu 04 our sweetest day
*MPC 12,90 kn

9. essence kozmetička torbica – mala essence torbica u koju ćete staviti sve proizvode za make up popravke.
*MPC 16,90 kn

I za kraj ne zaboravite najbitnije – da se dobro osjećate i zabavite (i super ispadnete na fotkama):)

Uskoro vas darujemo, čitamo se i dalje:)

24. svibnja 2018. – Dobitnica u darivanju objavljenom 21. svibnja je Viktorija Brčelić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox.

Oglas

Komentiraj

komentari