Kako urediti dječju sobu?

Dječja soba je njihovo malo carstvo, kutak u koji će se zatvoriti kada se igraju ili kada se naljute na vas, kada crtaju ili uče.

Dječja soba, za razliku od ostalih prostorija u vašem domu, mora zadovoljiti više uloga. Dječja soba je njihovo malo carstvo, kutak u koji će se zatvoriti da se igraju ili kada se naljute na vas, kada crtaju ili uče. Ona je mjesto za spavanje, odmor ili igraonica u koju će pozvati prijatelje. Važno je osmisliti zanimljiv, maštovit sadržaj i okruženje za mališane, ali i školarce, koji će se u takvom prostoru osjećati opušteno i sigurno. S uređenjem sobe počnite otprilike 2-3 mjeseca prije termina poroda, kada ste još dovoljno pokretni.

Kada ste se odlučili kako obojiti zidove u sobi vašega mališana, vrijeme je da se posvetite i namještaju. Treba voditi računa da namještaj nema oštre rubove, te da je sigurnosno pričvršćen uz zid. Ne zaboravite, vaše novorođenče će u kratkom roku početi puzati, a zatim se kretati cijelim prostorom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Ovo su neki od osnovnih elemenata koji ćete trebati za uređenje dječje sobe:

  1. Krevet ili kreveti
  2. Madrac
  3. Ormar za odjeću
  4. Prostor za odlaganje igračaka i knjiga
  5. Dodaci poput jastuka za dojenje, lampe, jastučića, stolica…

FreeON krevetić Dream će osigurati sigurno i udobno odmaranje i spavanje vašoj bebi. Zbližavanje majke i djeteta je nakon rođenja najvažnija stvar, stoga je važno smjestiti krevetić odmah pored bračnog kreveta. Zbog svoje funkcionalnosti i podesivog dna u tri visine, krevetić je primjeren za upotrebu od rođenja do 36 mjeseci starosti kada se dijete može penjati i hodati. Pružite svom djetetu bliskost, a time i osjećaj sigurnosti i ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Osim udobnih madraca, tu je i posteljina među kojom će i oni najizbirljiviji uspjeti pronaći savršen dezen. 10 dijelna posteljina Lav i prijatelji pretvorit će krevetić u bajkovitu zemlju snova. Prekrasne kombinacije boja, maštovit i moderan dizajn nezamjenjivi su detalji svake sobe, izrađeni s puno ljubavi i predanosti dobroj kvaliteti. Personalizirana posteljina Moja prva kućica s imenom vašeg mališana namijenjena je krevetiću dimenzije 120×60 cm i 140×70 cm. Izrađena je od mekanog i kvalitetnog materijala koji je ugodan na dodir tako da djetetova koža diše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Dojenje je najprirodnija i najčvršća veza majke s djetetom, a ne samo način prehrane. Upoznajete se, milujete, mazite… Jastuci za dojenje pomažu rasteretiti majčine ruke i leđa i pružaju siguran i mekan krevet za bebu. Riječ je o višenamjenskim jastucima koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh, kao potporu za bebu koja sjedi, kao zaštitu na krevetu i na druge načine. Jastuk će vas pratiti na vašem putu majčinstva od trudnoće nadalje. Gnijezdo  je mame koriste kako bi osigurale da dijete spava sigurno i udobno. Koristan je i za dom i za putovanje, jer ga jednostavno preklopite i ponesete sa sobom kamo god otišli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Svaka se mama brine hoće li se dijete u snu otkriti i hoće li mu biti dovoljno toplo.Bubaba by freeON vreće za spavanje napravljene su od mekanih, modernih materijala koji su toplo i sigurno  tijekom odmora ili spavanja najmlađih sa zatvaračem i drukerima za lakše skidanje i oblačenje vašeg mališana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Praktična drvena komoda s tri prostrane ladice za pohranu ima veliku površinu koju možete koristiti u potpunosti za previjanje, a može poslužiti i za pospremanje igračaka i dječje kozmetike.

Stolovi i stolice nisu samo praktičan komad namještaja namijenjen igranju, čitanju ili crtanju, oni su i prekrasan, moderan set koji zbog svoje funkcionalnosti može postati centar prostora. Udobna fotelja za opuštanje, igru ili zabavu, stabilna je prostrana i ugodna, te služi za gledanje crtića ili čitanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Kod odabira bilo kakve tekstilne opreme – od odjeće za bebe, ručnika, dekice ili plahte za krevetić pa sve do odabira boje za zidove ili komodu, pripazite da to budu eco friendly, prirodni i neškodljivi materijali i boje. A upravo to vam nudi FreeOn u svojoj ponudi za dječje sobe. Svi proizvodi iz linije Bubaba by FreeON  izrađeni su prema OEKO-TEX® Standard 100, vodećoj svjetskoj neovisnoj oznaci za sigurnost tekstila u kojoj su provjereni svi elementi proizvoda – tkanine, otisci, gumbi, patentni zatvarači, naljepnice te ukrasni elementi testirani su na štetne kemikalije.

Prije nego što krenete u kupovinu za bebu imajte na umu da ste upravo vi ono što je djetetu najpotrebnije, te da će vaša ljubav riješiti više izazova nego bilo koji proizvod.

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr

Oglas

Komentiraj

komentari