Kako Vam se čini ledeni vjetar u ove vruće dane?

Za sve mame i bake dolazi super vijest od Dr.Oetkera 28.  lipnja 2017. – Za nadolazeću ljetnu sezonu, Dr. Oetker je nadopunio svoju prepoznatljivu liniju proizvoda, novim Dr. Oetker Beze korama za jednostavnu pripremu laganih, ljetnih slastica poput ledenog vjetra, puslica, makarona i predivne pavlove torte. Zahvaljujući modernoj pripremi, svi mogu uživati u izradi omiljenih hrskavih deserata.

Čak i najiskusniji u pripremi slastica, nailazili su na razne nedoumice vezane uz izradu nježnih i hrskavih beze kora. Kako napraviti savršene beze kore? Na kojoj temperaturi ih sušiti i koliko dugo se trebaju hladiti? Često se dogodi da potamne ili da sredina ostane mekana nakon sušenja? Uz Dr.Oetker Beze kore sve je puno lakše. Kako bi napravili slasticu koja se topi u ustima, trebate dodati samo 75 ml vode u Dr.Oetker mješavinu za Beze kore i uživati u desertu laganom poput oblaka.

Ljeto je idealno vrijeme za kombiniranje osvježavajućih okusa, a uz višestruku primjenu Dr.Oetker Beze kora možete napraviti raznovrsne zamamne deserte uz samo nekoliko sastojaka. Nadjenite beze kore finom kremom, šlagom, čokoladom ili voćem po izboru. Pokažite kreativnost i podarite novi izgled prhkim slasticama koristeći boje i arome za kolačete dodatno dekorirajte Dr. Oetker dekorima. Mogućnosti su raznovrsne i ostaje vam samo da uživate u svakom zalogaju laganog deserta izvrsnog okusa i hrskave teksture.

Uz odličan omjer cijene, količine i kvalitete,u praktičnom pakiranju od 185g izradite idealne slastice s beze korama.

Dr.Oetker Beze kora dostupna je po cijeni 14,86 kuna.

Dobar tek svima:)

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari