Kako Vam se čini šestosatno radno vrijeme?

Što roboti imaju s rastućom nezaposlenošću? Kako to da čak polovici poslova u svijetu prijeti zamjena robotom i je li to zastrašujuće kako zvuči? Na ta i slična pitanja odgovorit će konferencija “People” koja će se održati u Kraš Auditoriumu u Zagrebu  4. svibnja.

Konferencija u goste dovodi tri uvažena stručnjaka za navedena područja – Carsten Beck iz Danskoga Instituta za budućnost održat će predavanje o robotici i automatizaciji radnih mjesta, dok će Marjaana Manninen, savjetnica iz Finskoga odbora za obrazovanje, s prisutnima podijeliti svoja iskustva o uvođenju novog obrazovnog modela koji za cilj ima odgojiti radnike prilagođene promjenama u budućnosti.

Švedska je već uvela šestosatno radno vrijeme i stručnjaci se slažu da je produktivnost radnika izraženija nego tijekom klasičnoga, osmosatnog radnog vremena. O toj gorućoj temi govorit će švedska parlamentarka Annika Lillemets, jedna od najvećih kritičara švedske vlade.

Osim regularnih kotizacija Infoarena nudi i Young&Eager kotizacije po povoljnoj cijeni čime se želi osim stručnjaka privući i studente, mlade profesionalce te sve zainteresirane da sudjeluju u ovom interaktivnom događaju i nauče kako uspješno ostvariti suživot s umjetnom inteligencijom i ostalim novim trendovima u svakodnevnom poslu.

Sve informacije i obrazac za registraciju: http://infoarena.hr/people-conference-zagreb-2017/

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari