Kako vam zvuči roditeljstvo kao biznis?

mamf

Kako uskladiti zahtjeve modernog biznisa i sve izazove poduzetništva i istovremeno biti osviješten, moderan i dobar roditelj, ali i kako od tematike i izazova s kojima se nosimo u odgoju današnje djece napraviti dobar biznis tema je 35. Business Caféa u Zagrebu, koji će se održati 17. studenog 2016. u 18 h u restoranu Spoon, bivši Hypo centar, Slavonska avenija 6, drugi kat.

Gosti 35. Business Caféa u Zagrebu su Dijana Kobas Dešković, serijska poduzetnica, pokretačica internacionalnog MAMFORCE COMPANY © projekta www.mamforce.com koji je priznati znak za obiteljsku odgovornost i rodnu jednakost u cilju veće profitabilnosti poduzeća, jer Mamforce kompanije svojim zaposlenima olakšavaju usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravaju uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.

Putem Skypea iz Splita uključii će se popularna Nada Bučević, poznata voditeljica Safari duha radionica za djecu i roditelje i autorica regionalnih bestsellera Dnevna doza NADAhnuća i Safari duha – Priče za buđenje mudrosti.

Iz Beograda u goste dolazi Nataša Vukičević, jedna od žena iza regionalnog projekta Roditeljstvo novog doba www.roditeljstvonovogdoba.com.

Svoj iskustva balansiranja poduzetništva i roditeljstva podijeliti će i dvije mame poduzetnice,  Manuela Šola, vlasnica jedne od vodećih domaćih i regionalnih agencija za tržišno komuniciranje i PR – Komunikacijski laboratorij te Ana Kuhanec Brašnović, autorica koncepta i studija Ana Sensual Fitness, obje mlade majke i poduzetnice više od 10 godina.

Svim ovim uspješnim ženama na Zagrebačkoj Business Café pozornici pridružit će se na kraju i Tomislav Kuljiš, osnivač i voditelj Centra za prirodno roditeljstvo i Integral Personal Development Centar andSchool koja djeluje u više gradova i zemalja.

Cijena ulaznice je 100 kn, moguće ju je kupiti na licu mjesta prije početka ili online na linku: https://www.entrio.hr/event/35-business-cafe-u-zagrebu-roditeljstvo-i-biznis-roditeljstvo-kao-biznis-3640

Sve o BusinessCafé druženjima malih poduzetnika saznajte na www.businesscafe.info

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari