Karlino plišano jednooko čudovište dobilo ulogu u seriji Uvod u u anatomiju

igrackaIgračka koju je dizajnirala hrvatska djevojčica Karla dobila je ulogu u jednoj od najpopularnijih serijala današnjice. Tvorci Uvoda u anatomiju angažirali su Karlino plišano jednooko čudovište na filmskom setu dječjeg odjela bolnice, a pomoć u uveseljavanju i brizi za male pacijente pružaju mu omiljeni filmski liječnici Justin Chambers (dr. Karev) i Jesse Williams (dr. Avery). Zanima li vas kako se Karlino jednooko čudovište snašlo na setu serije čije nastavke pogleda više od 10 milijuna ljudi, pogledajte 14. epizodu 12. sezone, emitiranu 17. ožujka 2016.

Jednooko čudovište dio je limitirane kolekcije plišanih igračaka koje su dizajnirala djeca i na taj način se uključila u kampanju tvrtke IKEA Plišane igračke za obrazovanje, koja za cilj ima pružiti kvalitetno obrazovanje što većem broju djece koja žive u siromaštvu. Mališani diljem svijeta oslobodili su svoju kreativnost i nacrtali nevjerojatne likove iz mašte, a IKEA je proizvela plišance čijom prodajom pomaže djeci u Europi, Africi i Aziji da se obrazuju i steknu čvrsti temelj za bolju budućnost.

IKEA Zaklada tako je tijekom trinaest godina kampanje Plišane igračke za obrazovanje donirala ukupno 88 milijuna eura za poboljšanje uvjeta obrazovanja djece. Naime, od 2003. IKEA Zaklada surađuje s organizacijama UNICEF i Save the Children kojima donira po jedan euro za svaku prodanu plišanu igračku za vrijeme kampanje. Ove godinedonacija je iznosila 11 milijuna eura, a u Hrvatskoj su kupci boljoj budućnosti za djecu doprinijeli sa 33.911 kupljenih igračaka.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar