Kaufland organizirao nezaboravni koncert na Zrinjevcu

Okruglu godišnjicu uspješnog poslovanja Kaufland je zaokružio veselim koncertom sastava Nova generacija na zagrebačkom Zrinjevcu i sretnom dobitniku uručio pola milijuna kuna!

Održan je koncert o kojem se počelo šuškati još početkom ljeta. Kao nastavak proslave okrugle, dvadesete obljetnice Kaufland je organizirao koncert koji je oduševio sve prolaznike i posjetitelje.

Na zagrebačkom Zrinjevcu nastupili su predstavnici skupine Nova generacija: Bruna Oberan, Petra Oreč, Vedran Ljubenko, Mahir Kapetanović, Igor Drvenkar, Kornelija Palić Papafava, Sabrina Hebiri i Djordjija Palić te su između ostalog uživo otpjevali feel-good pjesmu „Dobre stvari su pred nama“ koja je publici već dobro poznata jer se mogla čuti u radijskome eteru, ali i u mnogim komunikacijskim aktivnostima Kauflanda.

„Dobre stvari su pred nama“ je moto obilježavanja 20 godina uspješnog poslovanja Kauflanda u Hrvatskoj. Kroz čitavu našu slavljeničku godinu surađujemo s hrvatskim mladim izvođačima i drago nam je što tako potičemo mlade hrvatske talente. Drago nam je što smo ih uspjeli okupiti kako bismo svi zajedno, uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera, uživali u druženju i dobroj glazbi – vjerujemo kako je ovakvih događanja nedostajalo svima“, izjavio je Daniel Šturm, član Uprave Kauflanda.

U sklopu koncerta je održana i svečana dodjela glavne nagrade „Biraj povoljno, živi raskošno!“ nagradne igre. Naime, trgovački je lanac dodijelio čak 500.000 kuna sretnom dobitniku– jednom od svojih kupaca što je ujedno i kruna velike nagradne igre koja je trajala deset tjedana. Podijeljeno je ukupno 725.000 kuna svojim vjernim kupcima, od čega je najveću nagradu čak 500.000 kuna odnjela sretna dobitnica. „Ovo je fantastično, zbilja sam presretna. Zamislite pola milijuna kuna! Hvala Kauflandu! Definitivno su mi dokazali da su dobre stvari pred nama“, izjavila je.

 

Oglas

Komentiraj

komentari