KIDS FRIENDLY: KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3

KIDS FRIENDLY: KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3, animirana avantura, 104 min [osvrt Iva Brčić]

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film “Kako izdresirati zmaja 3” je američki animirani film o prijateljstvu adolescenta Štucka i njegovog zmaja Bezubice. U ovom nastavku Štucko preuzima ogromnu ulogu na sebe. Postaje vladar Berka i bori se protiv lovaca na Zmajeve. Sve to je prikazano kroz zabavne i smiješne situacije koje će nasmijati djecu i njihove roditelje.

Scena gdje se Bezubica igra sa Štuckovom umjetnom nogom jedna je od smješnijih. Kroz nju se na duhovit način progovara o prihvaćanju osobama s invaliditetom, te ukazuje da su ravnopravni članovi društva i sposobni za velike stvari. Osim toga, film na zabavan način priča dirljivu priču o prijateljstvu, empatiji, samopouzdanju i vjeri u sebe. Film je namijenjen za cijelu obitelj i u njemu mogu svi uživati bez bojazni od neprimjerenog rječnika ili nasilja. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se i u 4DX-u što će svakako pridonijeti potpunijem doživljaju filma.

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

 Nasilje: Nasilja nema.

 Zastrašujući prizori: Nema ih.

 Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

 Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

 Tempo: Tempo je prilagođen i mlađoj djeci.

 

Oglas

Komentiraj

komentari