Klikom do svega što poželiš

Internetsko i mobilno bankarstvo uzima sve više maha kako klijenti otkrivaju prednosti korištenja digitalnih kanala za upravljanje osobnim financijama. No, pripadnicima milenijske generacije odrasle uz internet i njegove pogodnosti ne treba previše objašnjavati što znači sloboda i jednostavnost korištenja digitalnih kanala.

Ulaznice za kino i kazalište, nova odjeća, knjige i filmovi, karte za prijevoz… ima li danas uopće usluge koju ne možemo dobiti jednim klikom miša ili dodirom prsta? Računala, tableti i mobilni telefoni pružaju slobodu klijentima banaka da svojim osobnim financijama upravljaju s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme, a tim se ciljem vodi i OTP banka u osmišljavanju usluga za svoje klijente.

Uz posebnu aplikaciju m-banking prilagođenu pametnim mobilnim telefonima s operativnim sustavima iOS i Android možeš brzo i lako obavljati osnovne financijske transakcije ili doći do potrebnih informacija. Pored klasičnih financijskih platnih i preglednih transakcija, aplikacija ti nudi i uvid u važeću tečajnu listu i arhivu tečajeva, navigaciju prema najbližoj poslovnici ili bankomatu OTP banke te demo verziju aplikacije koju možeš isprobati prije ugovaranja usluge.

Putem usluge Telefonsko bankarstvo sve što trebaš možeš brzo provjeriti i pozivom na broj telefona 072 201 555 kojim pristupaš Kontakt centru OTP banke. Bilo da se samo želiš informirati o poslovanju i proizvodima ili uslugama, stanju svog računa ili izvršiti transakciju, sve to jednostavno možeš ostvariti putem govornog automata, 24 sata dnevno, 365 dana u godini ili uz pomoć operatera, radnim danom od 8 do 21:30 i subotom od 8 do 13 sati.

Konačno, ali ne i najmanje važno, eLEMENT@ internet bankarstvo OTP banke nudi široku listu od tridesetak usluga na raspolaganju klijentima, a ako se tek odlučuješ na ugovaranje ove usluge, i nju možeš besplatno testirati putem demo verzije. Za korištenje internetskog bankarstva potrebno ti je samo računalo, token i pristup internetu, a sve ostalo je jednostavno poput surfanja.

 

Oglas

Komentiraj

komentari