KLORANE proizvodi s vodenom metvicom: borba protiv onečišćenja uvijek je dobra ideja!

16. ožujak 2020. – Onečišćenje je jedna od prvih asocijacija na život u gradu i ima negativan utjecaj na sve aspekte života, pa tako i na izgled i zdravlje naše kose i vlasišta. Svakodnevna izloženost zagađenom zraku, finoj prašini, ispušnim plinovima i dimu cigareta čini vlasište prljavim i ugušenim, neugodnog mirisa, a kosuteškom, beživotnomi bez sjaja. Dugoročne posljedice su još teže, budući da se ubrzava pojava sijedih vlasi te ispadanje kose. Stručnjaci Laboratorija KLORANE u svom radu posvećeni su upravo njezi kose i vlasišta, u čemu se pouzdaju u snagu biljaka. Stoga ne čudi da su u svojoj liniji biorazgradivih i prirodno formuliranih proizvoda za borbu protiv posljedica onečišćenja koristili baš vodenu metvicu, jedinstvenu biljku dokazanih pročišćavajućih i detoksikacijskih svojstva. KLORANE ritual s vodenom metvicom sastoji se od tri koraka koji donose temeljito, ali nježno čišćenje i hlađenje vlasišta te svježinu i prozračnost kosi.

KLORANE, eko prijateljski brend

KLORANE kao dermokozmetički brend počiva na snazi biljaka, ali to ne znači da je odnos ovog brenda i prirode jednosmjeran. Naime, uz KLORANE brend usko je vezana KLORANE botanička fondacija, posvećena očuvanju i promicanju svjetske biljne baštine, koja već 25 godina kultivira biljke, ali njeguje i strast prema botanici. S ciljem zaštite ekosustava Nacionalnog parka Cévennes, KLORANE botanička fondacija pomaže pročistiti tamošnje zagađene rijeke i izvore putem procesa fitoremedijacije i dekontaminacije uz pomoć biljaka. Tako su uzvodno postavljeni filtracijski stupovi s prahom korijena vodene metvice, dok su uz riječne obale posađene biljke vodene metvice. Nakon nekoliko mjeseci uzorci vode nizvodno pokazali su 17 puta manje zagađenje. Vodenu metvicu KLORANE uzgaja na vlastitoj zemlji u jugozapadnoj Francuskoj, poštujući principe organskog uzgoja, dok se ekstrakcija vrši po principima zelene kemije koja jamči dobivanje čistog soka svježih biljaka. Jedinstvena suradnja KLORANE botaničke fondacije i Škole o okolišu Sveučilišta Tsinghua u Kini dokazala je iznimna svojstva vodene metvice protiv onečišćenja.

 

View this post on Instagram

 

Cancel your Sunday plans… it’s time for a total locks detox. Shop this post for details.

A post shared by Klorane USA (@kloraneusa) on

KLORANE ritual protiv onečišćenja u tri koraka

Korak 1: Temeljito operite kosu

Za početak pažljivo operite svoje vlasište i kosu koristeći Klorane detoksikacijski šampon s vodenom metvicom koji poštuje ravnotežu vlasišta osjetljivog od posljedica onečišćenja. Ako mislite da ćečešće pranje kose samo po sebi eliminirati negativne utjecaje zagađenja – razmislite još jednom. Odolite napasti prečestog pranja kose jer će te na taj način poštedjeti vašu kosu oštećenja, a uštedjet ćete vrijeme i vodu, dva najdragocjenija resursa današnjice.

Korak 2: Zaštitite kosu

Zaštitite kosu od vanjskih agresija Klorane zaštitnim balzamom s vodenom metvicom koji će štititi vašu kosu od nečistoća i istodobno je razmrsiti.

Korak 3:

U svakom trenutku neutralizirajte neugodne mirise na kosi, nastale uslijed onečišćenja zraka (smog), kuhanja (pare) i pušenja (dim cigareta), primjenom Klorane pročišćavajućeg mista s vodenom metvicom.

KLORANE preporučuje dvije dobre navike:

#Češljanjem do čistoće

Jednako kao što dobar čistač uklanja toksine koji se tijekom dana akumuliraju na koži, tako će i nježno, ali temeljito češljanje prozračiti vašu kosu i ukloniti nakupljene nečistoće.

#Frizure koje štite kosu

Za šetnje, vožnje biciklom i neformalne sastanke birajte zaštitnički formiranefrizure! Kada ste u pokretu,nakon nanošenja tretmana zavežite kosu. Ili nosite kapu ili šešir – i uskoro bi mogli postati vaši najbolji prijatelji.

KLORANE linija s vodenom metvicom sastoji se od tri proizvoda biorazgradivih1 i prirodnih2 formula.

Klorane detoksikacijski šampon s vodenom metvicom (200 ml): 74,98 kn

Klorane zaštitni balzam s vodenom metvicom (150 ml): 95,80 kn

Klorane pročišćavajući mist s vodenom metvicom (100 ml): 128,49 kn

Dobitnica u darivanju objavljenom 16. ožujka je Zvjezdana Dubrović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari