Uz knjigu nikada niste sami!

Alis Marić gostovala na Čakulaonici održanoj 29. studenog 2017.

Zagreb, 29. studeni 2017.„Sve odgovore koje tražimo u životu, možemo naći u knjigama“, poruka je to Alis Marić koja je na Čakulaonici održala vrlo inspirativan govor samohranim roditeljima. Alis je pravi primjer žene koja je izuzetno tešku situaciju u svom životu preokrenula u svoju korist i kad joj je bilo najteže, odlučila je slijediti svoje srce i vjerovala je da će uspjeti. Danas stoji iza vrlo uspješnog bloga ČITAJ KNJIGU kojeg prati više od 350 000 pratitelja koji se vrtoglavom brzinom sve više penju.

Poručila je roditeljima da uvijek nađu vremena za čitanje djeci jer se time stvara navika čitanja koja je vrlo važna u daljnjem odrastanju. „Zašto djeca ne vole lektiru u školi, zato jer nemaju naviku čitanja“, naglasila je Alis.

Roditelji su imali priliku čuti i o Alisinim zanimljivim projektima poput „OKRENI NOVU STRANICU“ u sklopu kojeg drži motivacijska predavanja za zatvorenike i organizira razna knjiška druženja. „Oni imaju sve što mi nemamo, a to je vrijeme!“, kazala je Alis, pa zašto ih ne potaknuti na čitanje za koje vjeruje da će ih inspirirati i spasiti jer čitanje spašava kada je najteže.

“Zahvaljujem se tvrtki Dukat mliječna industrija d.d. koji se pridružio i podržao našu Čakulaonicu sa zdravim proizvodima i za roditelje i za djecu. Ciklus Čakulaonica nastavljamo i  veselimo se novim druženjima i iskustvima!”, dodala je Ana Mišić, predsjednica Udruge i urednica portala Sretna mama.

N.H.

Foto: Mario Drausnik

Oglas

Komentiraj

komentari