Kolekcija po prvi puta sadrži i liniju za djevojčice

#LETSDENIM S HEIDI KLUM I LIDLOM
Ususret početku proljeća i Međunarodnom danu žena, Heidi Klum i Lidl 8. ožujka u trgovine donose  vesele boje i mnogobrojne kombinacije od trapera. #LETSDENIM je naziv ograničene treće kolekcije  s otkačenim komadima od trapera i bezvremenskim osnovnim dijelovima, koji se po prvi put  pojavljuju i u zasebnoj dječjoj kolekciji – naravno, po odličnim cijenama.

1. ožujka 2018., Zagreb – Heidi Klum i Lidl predstavljaju svoju treću zajedničku „Esmara by Heidi Klum“  kolekciju #LETSDENIM. Jednostavni krojevi, jarke boje i raznolike varijante trapera još jednom  odražavaju Lidlov već prepoznatljiv i zabavan pristup modi. Bez obzira na to je li riječ o pripijenim  trapericama i ležernoj traper košulji ili pak o traper jakni u dvobojnoj izvedbi, s ovim ključnim  komadima traper dokazuje svoju raznolikost.

Istaknuta novost: Kolekcija po prvi puta obuhvaća i odjeću za djevojčice. Dopunjena je otkačenim  tregericama, maštovitim jaknicama, zanimljivim trapericama te traper haljinicama.

#LETSDENIM nudi  bogate kombinacije trapera za sve žene i djevojčice, koje se savršeno međusobno nadopunjuju, i to po  odličnim cijenama.

Žensku kolekciju koja se sastoji od 20 dijelova i dječju kolekciju koja se sastoji od 9 dijelova, možete  kupiti od četvrtka, 8. ožujka, u svim Lidlovim trgovinama, u rasponu cijena od 11,99 do 199 kuna.

Dječja  kolekcija dostupna je već od 88 kuna. Pored ženske odjeće (u veličinama 32 do 46) i cipela (u veličinama  37 do 41), ovaj asortiman po prvi puta obuhvaća i odjeću za djevojčice (u veličinama od 122/128 do  158/164).

„S trećom „Esmara by Heidi Klum“ kolekcijom predstavljamo Lidl Fashion week na raznovrsne načine i  dodatno ga razvijamo. Svježe kombinacije trapera iz #LETSDENIM kolekcije nude puno mogućnosti, a  posebno nas veseli što su po prvi puta dostupne i za djevojčice“, ističe voditeljica Sektora korporativnih  komunikacija Marina Dijaković.

Oglas

Komentiraj

komentari