Koncert Tonija Cetinskog, humanitarna akcija i utakmica Hrvatska-Rusija

Scena AMADEO ponovno se uključila u humanitarnu akciju Korak u život, u organizaciji Rotary Cluba Zagreb – Kaptol, s ciljem osiguravanja nastavka školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.  Svoj doprinos akciji, 07. Srpnja, dat će čovjek velikog srca i glasa, Toni Cetinski. Također, već tradicionalno, poznati hrvatski akademski slikar Vatroslav Kuliš, svakom kupcu ulaznice za humanitarni koncert poklonit će svoju potpisanu grafiku.

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je ogroman sportski uspjeh i prvi put nakon 1998. plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Utakmica se održava u isto vrijeme kad i koncert, stoga su organizatori posjetiteljima odlučili pružiti nezaboravno iskustvo – utakmicu i koncert! Ulaz će biti otvoren od 19:45, a u društvu i organizatora koncerta, na velikom platnu prikazivat će se utakmica i navijati za Vatrene! Osim jedinstvenog okruženja gornjogradske pozornice smještene u  povijesnom atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj ulici, posjetitelji će imati i korner s raznovrsnim pićima za osvježenje. Nakon utakmice, krenut će se s koncertom, a navijački rekviziti su svakako dobrodošli!

U Hrvatskoj svake godine 200-tinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a ponekad čak i namjerno “padaju“ četvrti razred srednje škole, jer strahuju kako dalje. Upravo je iz tog razloga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija – Korak u život. Akcija je započela 2008. godine te se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. CIJENA ULAZNICE: 180,00 HRK

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari