Koncert Vesne Pisarović u Zagrebu 10.11. na brucošijadi FER-a!

Vesna Pisarović nastupa ove subote 10.11. u Zagrebu u sklopu poznate Brucošijade FER-a, popularnog Brucifera. Koncert koji fanovi čekaju već dugo, rasprodan je, a atmosfera će zasigurno biti odlična.
Pjesme poput ‘Neka ljudi govore’, ‘Ti ne znaš što je ljubav’, ‘Ti si kriv’, ‘Tako mi nedostaješ’, ‘Dolje na koljena’, ‘Ljubomora’, ‘Pjesma mi je sve’, ‘Hypohondar’ ili ‘Da znaš’, mnogi od nas i danas sa zadovoljstvom pjevuše.

Iako je u jednom trenutku napravila, izuzetno uspješan glazbeni zaokret prema jazzu, Vesna je bila i ostala glazbena ikona koja je obilježila scenu, a iščekuju nas još brojna iznenađenja. Obožavatelji i danas pamte njenu pobjedu na Dori 2002. godine, te nastup na Eurosongu sa pjesmom ‘Sasvim sigurna’, sa kojom je zauzela odlično 11. mjesto.

Albumi ‘Peti’ ili ‘Pjesma mi je sve’ i sada su jedni od najtraženijih izdanja Hit Recordsa, dok su njeni domaći nastupi posebne glazbene poslastice. Do tada, uživajte u hitovima koji su obilježili godine za nama, a prva prigoda pruža vam se već ove subote 10.11. Brucošijada FER-a u Zagrebu.
M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari