Koncertom TBF-a završen jubilarni 10. dm millennium jump

Koncertom grupe TBF završio je jubilarni 10. dm millennium jump koji se održao u Zadru 30. srpnja. Više od 3.000 skakača i posjetitelja uživalo je u koncertu splitske grupe koji im je povodom desete obljetnice skoka poklonio dm. Zadarsko more zapjenila su tri skoka, a najatraktivniji među njima bio je dvostruki domino skok koji je započeo s oba kraja zadarske rive.

Dio prihoda od kotizacija koje su uplatili sudionici dm millennium jumpa i ove će godine biti usmjeren u dobrotvorne svrhe kako bi najmasovniji skok, uz turističku ponudu Zadra, podržao i one kojima je pomoć najpotrebnija.

dm millennium jump svoju desetu obljetnicu slavi u godini kada dm slavi dvadesetu obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj. Sudjelovanje u milenijskom skoku za dm predstavlja trajno opredjeljenje pomaganja zajednici u kojoj poslujemo – što je ujedno i temelj na kojem smo gradili naše poslovanje u Hrvatskoj tijekom protekla dva desetljeća. Upravo zato smo povodom obljetnice poslovanja pokrenuli inicijativu “Jer sve smo to MI!” u sklopu koje će dm podržati realizaciju 40 projekata koji doprinose zajednici“, izjavila je Gordana Picek, članica uprave dm-a.

Donacija će kao i svake godine biti usmjerena podršci Školi plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg Vrtića Latica te će podržati rad Socijalne samoposluge u Zadru donacijom sredstava za nabavku osnovnih namirnica.

Kako bi vrijeme provedeno na suncu bilo sigurno, dm je na zadarsku rivu doveo tim od osam dermatologa čijim se pregledima podvrgnulo više od 400 sudionika i posjetitelja koji su imali priliku od stručnjaka saznati kako se najbolje zaštititi od sunčevih zraka. Dermatolozi su dijagnosticirali 24 karcinoma te 26 zloćudnih tumora kože od kojih dva melanoma, dok su kod 24 pregledanih dermatolozi dijagnosticirali suspektne madeže.

Oglas

Komentiraj

komentari