Koncertom „THE BEST OFF‟ Parni valjak pomaže stipendiranje mladih studenata

Parni valjak uključio se u veliku humanitarnu akciju i koncertom u KD-u Vatroslava Lisinskog pomoći će stipendiranje mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U subotu, 20. veljače 2016., s početkom u 19:15 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se veliki humanitarni koncert Parnog Valjka u sklopu akcije „Korak u život‟, a za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

Nastavak je to uspješne i lijepe humanitarne akcije Korak u život koju je još 2008. godine pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol budući da u Hrvatskoj svake godine dvjestotinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a neki od njih ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju za svoju budućnost i egzistenciju.

Akcijom Korak u život svake godine se osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. U proteklih 8 godina prikupljeno je više od 20 milijuna kuna za 210 studentskih stipendija, dok je prva generacija stipendista upravo zahvaljujući ovoj hvalevrijednoj akciji završila svoje fakultetsko obrazovanje.

Koncert Parnog Valjka održat će se uz izravan prijenos Hrvatske radiotelevizije, a svi ljubitelji ovoga popularnog zagrebačkog benda se pozivaju da dođu na koncert i svojim dolaskom podržaju ovu hvalevrijednu akciju te uživaju u 90 minuta najpoznatijih hitova Parnog valjka.

Ulaznice po cijeni od 160 do 250 kuna mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na web-portalu ulaznice.hr , a sva sredstva bit će donirana humanitarnoj akciji „Korak u život‟.

U ovu humanitarnu akciju možete se uključiti i pozivom na broj humanitarnog telefona 0609001 (6,25 kuna; PDV je uključen u cijenu) te pomoći mladim ljudima da nastave školovanje i nakon završene srednje škole.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari