Kraš i jedinstvena Bajadera drugu godinu zaredom partner Dubrovačkih ljetnih igara

Glazba i čokolada uvijek su savršen spoj, a posebno kada se nađu u čarobnoj atmosferi dubrovačkog Kneževog dvora. Kraš je, sa svojim brendom Bajadera, drugu godinu zaredom ponosni sponzor Dubrovačkih ljetnih igara. Vrhunski nastup mladog pijanista Aljoše Jurinića koji je očarao publiku svojim talentom i energijom te neodoljivi okusi Kraševe Bajadere pretvorili su ovaj događaj u nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

kras2

U sklopu Dubrovačkih ljetnih igara održan je koncert pijaniste Aljoše Jurinića u sklopu programa posvećenog mladim talentima „Key to the Future“, i to u veličanstvenom prostoru Kneževog dvora. Dubrovačke ljetne igre jedinstveno su mjesto susreta umjetnosti i tradicije, baš kao što je tvrtka Kraš sinonim za vrhunskukvalitetu i dugogodišnju tradiciju, pa tako ne čudi suradnja Kraša i ove ugledne manifestacije.

Kraš je ovim partnerstvom još jednom pokazao kako podupire hrvatsku kulturu, posebice mlade talente poput Aljoše Jurinića, dobitnika mnogih međunarodnih priznanja. Dubrovačke ljetne igre vrhunac su hrvatske kulturne ponude, baš kao što je Bajadera kraljica Kraševog asortimana.

 

Oglas

Komentiraj

komentari