Kraševa Domaćica proslavila 60. rođendan na osječkom Trgu slobode

Čokoladna retro zabava povodom obilježavanja 60. rođendana Domaćice uz koju su mnogi odrasli, a neki će tek odrasti:), a koja je započela u Splitu, nastavila se u Osijeku.

Na proslavi okruglog, jubilarnog rođendana Domaćice na osječkom Trgu slobode, Kraševci su pripremili bogati zabavni program u retro duhu 50-ih i 60-ih godina 20. stoljeća, a svi prisutni su se osjećali kao da su ušli u najslađi vremeplov na svijetu, sve to kako bi se obilježilo vrijeme u kojem je Domaćica nastala.

Program proslave 60. rođendana Domaćice vodila je jedna od najpoznatijih hrvatskih voditeljica, omiljena Barbara Kolar. Na događaju je zaista bilo za svakoga ponešto – zabavne priredbe nikog nisu ostavile ravnodušnim, dok je dječji kutak razveselio najmlađe obožavatelje Domaćice, koji tek trebaju stvoriti brojne radosne uspomene iz djetinjstva čiji će neizostavni dio dakako biti njihova omiljena slastica – Domaćica.

Popularno Kolo sreće mnogima je donijelo bogate nagrade, a dobitnici nisu krili oduševljenje. Ples uz profesionalne plesače razbudio je i najuspavanije te pružio nova znanja učeći posjetitelje zabavnim plesnim koracima. Razigrane Kraševe maskote, kao i slatki zalogaji iz Kraševe tvornice sreće, posebno su razveselili najmlađe, a odrasle vratili u djetinjstvo. Ipak, atmosfera je dosegnula svoj vrhunac kada je mikrofon pao u ruke Roberta Marekovića, poznatog hrvatskog glazbenika koji se istaknuo kao vokalist legendarnog zagrebačkog rockabilly benda Fantomi, poznatog po vječnom hitu „Sretan ti rođendan“ koji je za ovaj događaj, rođendan naše Domaćice, bio i više nego prigodan. Pobjednica programa ipak je bila modno-plesna revija koja je posjetitelje odvela na čokoladno putovanje od 50-ih godina prošlog stoljeća do danas. Bio je to najslađi i najslasniji vremeplov koji će zauvijek ostati urezan u sjećanje posjetitelja. Ponosna slavljenica i obiteljska miljenica Domaćica sretna je što veliki jubilej slavi s novim i starim obožavateljima kojima zaslađuje život!

Oglas

Komentiraj

komentari