Kraševa Domaćica u zagrebačkom Arena centru proslavila 60 godina slatkog uspjeha

Jubilarni čokoladni party u duhu 50-ih i 60-ih godina

Nakon Splita, Osijeka i Rijeke, rođendanska se turneja Kraševe Domaćice ove subote zaustavila u našoj metropoli – Zagrebu – te je u prostoru Arena shopping centra posjetiteljima priredila bogat slavljenički program.

S početkom u 11 sati, krenuo je jutarnji program prepun slatkih iznenađenja, kao uvertira u zabavnu predstavu koja je počela sa zvucima otkucavanja podneva. Voditeljica programa bila je uvijek profesionalna i dobro raspoložena Barbara Kolar, svima dobro poznata s malih ekrana, koja je uzbuđene posjetitelje provela kroz zabavni program namijenjen za cijelu obitelj, baš kao što je i Domaćica slastica koja se tijekom proteklih šest desetljeća istaknula kao istinska obiteljska miljenica, savršeni poklon za najmilije i vjerna gošća svakodnevnih veselih druženja.

Budući da Domaćica, kao jedan od najprepoznatljivijih Kraševih brendova, već 60 godina predstavlja proizvod u kojem uživaju sve generacije, za vjerne je obožavatelje rođendanska proslava održana u retro duhu, kako bi se s nostalgijom, ali i radošću, prisjetili obilježavanja posebnih trenutaka s Domaćicom. Bio je to pravi vremeplov veselja, u kojemu se, uza sve razlike starijih i mlađih generacija, pronašlo zajedništvo – jer svi oni govore isti jezik užitka koji Domaćica pruža. Zabave, stoga, nije nedostajalo ni za one najmlađe jer se naša miljenica, kao prava Domaćica kakva jest, pobrinula za poseban dječji kutak veselja.

Posjetitelji su se mogli okušati i u Kolu sreće u kojem su imali priliku osvojiti Kraševe proizvode, a za one željne plesa, bila je organizirana i škola koja je uz profesionalnog kostimiranog voditelja i još 2 plesna para publici demonstrirala plesne korake popularne 50-ih godina prošlog stoljeća. Kraševe su maskote također doprinijele veseloj atmosferi, a najbolji su se plesači zasladili poklon paketima Domaćice. U glazbenom su dijelu programa nastupili Robert Mareković, koji je uveličao dobru atmosferu izvedbama domaćih i stranih hitova i popularne „Sretan ti rođendan“, te talentirana mlada pjevačica i “Zvjezdica” Mia Negovetić.

Tako je Domaćica, bez obzira na svoj dugi staž, zauvijek ostala mlada, živeći kako u osmijehu svakog djeteta koje ju kušavši osjeti veselje, tako i u rukama starijih generacija koje se zbog nje s osmijehom na licu prisjete mladosti. Mnoge se stvari mijenjaju, ali Domaćica ostaje zajednička tema starih i mladih, uvijek jednako slasna, kvalitetna i jedinstvena.

Oglas

Komentiraj

komentari