Kupcima Kauflanda 725.000 kuna povodom 20 godina poslovanja

Kaufland nastavlja slaviti – uspješnih 20 godina poslovanja obilježavaju velikom nagradnom igrom u kojoj će podijeliti čak 725.000 kuna svojim kupcima, a pripremili su i brojna iznenađenja na zagrebačkoj ljetnoj manifestaciji

Kao nastavak proslave okrugle, dvadesete obljetnice Kaufland je za svoje kupce osmislio veliku nagradnu igru koja traje deset tjedana! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je potrošiti najmanje 100 kuna te prijaviti račun. Za vrijeme trajanja nagradne igre ulazak u igru za pola milijuna kuna je zagarantiran, moguće su i bogate tjedne nagrade, a korištenjem Kaufland kartice osigurat ćete si dvostruki ulaz u nagradnu igru i veće šanse za dobitak!

Slogan kampanje ‘Biraj povoljno, živi raskošno’ služi kao podsjetnik kupcima da se kupovina u Kauflandu zbilja isplati, a nagradama i cijelom zabavnom aktivacijom Kaufland svojim kupcima želi reći ‘hvala’ za njihovu vjernost svih ovih godina.

Ljeto kod Matoša

Uz nagradnu igru, Kaufland ovo ljeto podržava i zabavno-glazbenu manifestaciju Ljeto kod Matoša koja se već godinama održava ljeti u Zagrebu. ‘Drago nam je podržati ovu manifestaciju i zbližiti se još i više s našim kupcima. Nakon pjesme Dobre stvari su pred nama koju smo poklonili svima povodom 20 godina Kauflanda u Hrvatskoj ovo je idući korak. Želimo zahvaliti svima i omogućiti onima koji možda još nisu da nas upoznaju’, izjavila je Lea Ileković-Žigić, rukovoditeljica Marketinga u Kauflandu.

Pod pokroviteljstvom Kauflanda na novoj lokaciji održat će se ukupno 10 filmskih večeri na kojima reklame neće prekidati uživanje u filmovima, a do prekida programa može doći jedino zbog iznenađenja koje je Kaufland pripremio za nekoliko sretnika.

Osim filmskih večeri na Ljetu kod Matoša održavat će se i kvizovi, svojevrsni hibrid tombole i kviza znanja, s vrijednim nagradama iz Kauflanda.

Dobre stvari su pred nama

Nakon ljeta Kaufland sprema i veliko iznenađenje u glavnom gradu kojim će zaokružiti slavljeničku godinu i dodijeliti glavnu nagradu od 500.000 kuna sretnom dobitniku. O događanju koje pripremaju za sad se samo šuška, no očekuje se da će se band Nova generacija ponovno okupiti i možda zasvirati live – više informacija uskoro!

Više o nagradnoj igri možete saznati ovdje: kaufland.hr/ziviraskosno

 

Oglas

Komentiraj

komentari