Ledeno doba stiže u kina

Scartova vječita potraga za odbjeglim žirom ovog ljeta će ga katapultirati u Arena centar, jer se divovski žir smjestio na glavnom ulazu centra. Ovaj će put avantura biti veća no ikad, a slijed događaja izazvanih Scratovom nespretnošću, bit će nevjerojatno zabavan za sve posjetitelje, jer u naš najveći trgovački centar po prvi puta u Hrvatskoj stiže Ledeno doba.

Ljubitelji ledene avanture, moći će se rashladiti u Arena centru, od 9. do 17. srpnja od 10 do 19 sati, na trgu Dalmacija, u dosad neviđenom tematskom parku na temu filma Ledeno doba: Veliki udar, koji uskoro stiže u domaća kina.

Uz tematski park, sve posjetitelje očekuje mnoštvo zabavnih aktivnosti, a najatraktivnija će svakako biti velika potraga za žirom. Za malene kreativce svakodnevno će se održavati radionice, a najkreativnije očekuju super nagrade. Ljubitelji selfija će se moći fotografirati u foto kutku ledenog doba, zajedno s najdražim nam likom Sidom.

Sve posjetitelje očekuje i poseban program iznenađenja na vikende 9. i 10. te 16. i 17. srpnja, od 17 do 19 sati, na kojem će imati priliku za osvajanjem ekskluzivnih nagrada iz filma Ledeno doba: Veliki udar!

Ne propustite najbolje osvježenje ovog ljeta, Ledeno doba u Arena Centru.

Više o samom događaju možete pronaći na adresi www.arenacentar.hr , a ulaznice za film Ledeno doba: Veliki udar možete kupiti na blagajnama CineStara ili online na adresi: www.blitz-cinestar.hr

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objava10. turneja broda knjižare
Slijedeća objavaLjeto u Lesnini