LEGENDARNI GLUMAC NIKOLA KOJO SNIMIO PRAVI FILMSKI BLOCKBUSTER, Nina Badrić, snimila glazbeni spot za pjesmu „Ljubav za tebe“ za potrebe filma!

Imamo novi filmski hit u regiji! A naša Nina Badrić je skupa s Nikolom Kojom snimila glazbeni spot za svoju najnoviju pjesmu „Ljubav za tebe“, a koja je snimljena baš za potrebe filma.

Redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje u srpskim je kinima u nepunih mjesec dana pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Nedugo potom film se počeo prikazivati i u kinima diljem Bosne i Hercegovine gdje ga je do danas pogledalo skoro 20 tisuća gledatelja, a zavidne rezultate ova hit komedija postigla je i u makedonskim kinima. Film STADO u Hrvatskoj započinje se prikazivati za točno dva tjedna – od 12. siječnja, kada će i domaća publika imati priliku vidjeti film koji je u susjednim zemljama oduševio kritičare, a gledatelje dignuo na noge uz gromoglasni pljesak.

Coninental film dva tjedna prije početka službenog kino prikazivanja u Hrvatskoj, predstavlja najnoviji trailer za ovaj pravi filmski blockbuster. Iako kino najava namjerno ne otkriva ono najbolje što film nudi iz nje se sasvim jasno može iščitati da se radi o filmu u kojem će se moći prepoznati svaki „običan“ čovjek. Uz Nikolu Koju koji je po prvi puta u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji STADO glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić.

Glavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…

Da se radi o pravom regionalnom hitu dokazuje i jedna od naših najboljih i najpoznatijih pjevačica, Nina Badrić, koja je skupa s Nikolom Kojom snimila glazbeni spot za svoju najnoviju pjesmu „Ljubav za tebe“, a koja je snimljena baš za potrebe filma. Upravo je taj glazbeni spot prošloga tjedna doživio svoju premijeru, a ako je zaključiti prema dosadašnjem broju pregleda na popularnom kanalu YouTube pjesma se slušateljima izrazito svidjela.

Komedija STADO jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film STADO poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Hit komedija STADO u domaća kina dolazi 12. siječnja!

A.M.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari