LEGO Store Hrvatska organizira nagradni natječaj za vrtiće!

Osvojite LEGO stolove i kockice za svoj vrtić! Prijavite radove do 30. studenog, a možete ih početi slati već sada:)

Kako bi potaknuli kreativno razmišljanje i razvoj fine motorike kroz igru djece vrtićke dobi , LEGO Store Hrvatska organizira natječaj u kojem mogu sudjelovati svi dječji vrtići u Hrvatskoj!

Za sudjelovanje u natječaju, potrebno je na e-mali adresu legoradovi@lstore.hr poslati naziv vrtića i skupine, adresu i broj djece u skupini te fotografiju jedne LEGO kreacije koju su napravila djeca iz vrtića, ili skupine u vrtiću.

“Tema natječaja je kreativnost, što znači da djeca mogu napraviti što god žele od LEGO kockica. Jedini je uvjet da se ne slažu neki od postojećih gotovih LEGO setova, odnosno kreacija, koji se mogu kupiti u slobodnoj prodaji”, ističu iz LEGO Store Hrvatska.

Radovi se mogu prijaviti do 30. studenog, a možete ih početi slati već sada.  Nakon 7. studenog počinju se objavljivati na Facebook stranici LEGO Store Hrvatska, gdje će o pobjedniku odlučiti glasovi posjetitelja. Oni koji prije pošalju svoje radove, imat će manje vremena za izradu, ali će moći duže prikupljati glasove i lajkove podrške. Nagradni natječaj traje do 30. studenog 2016. godine, a pobjednici će biti objavljeni 6. prosinca 2016. godine.

Prvoplasirana vrtićka skupina, ili vrtić po broju prikupljenih glasova podrške, dobiti će na poklon dva LEGO stola za igranje s LEGO kockicama, dok će drugo plasirana vrtićka skupina, ili vrtić dobiti na poklon jedan LEGO stol za igranje s LEGO kockicama. Trećeplasirana skupina dobiti će voucher u vrijednosti 1.000,00 kuna koji može iskoristiti za kupovinu LEGO proizvoda u LEGO Store Hrvatska.

LEGO Store Hrvatska osigurala je i utješne nagrade za skupine koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta. Svako dijete iz grupe dobiti će po jedan manji LEGO set na dar.

Dodatno, svi članovi grupa iz vrtića, koji će sudjelovati u natječaju, bez obzira na plasman dobiti će i voucher za 20 posto popusta na jedan artikl iz LEGO Store trgovina u Zagrebu ili Splitu.

“Pozivamo sve vrtiće da se uključe u ovaj natječaj kako bi djeca od najranije dobi razvijala svoju kreativnost”, ističu iz LEGO Store Hrvatska. Za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu https://www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari