Lidl četvrtu godinu zaredom nastavlja Donacijski program „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna

Trgovački lanac Lidl Hrvatska četvrtu godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna. Donacijski program obilježen je u Zagrebu, slijede obilježavanja u Osijeku, Rijeci i Splitu, a Lidlov program donacijama pokriva cijelu Hrvatsku. Ovogodišnja tema programa je „Sportski, zdrav i aktivan život“, a Lidl će uručiti donacije za ukupno 95 sportskih udruga i klubova, ali i ostalih neproftinih organizacija koje djeluju u lokalnim zajednicama, a pomoć im je potrebna. Svečanom obilježavanju programa u zagrebačkom kazalištu Trešnja prisustvovali su predstavnici Lidla, predstavnici doniranih udruga i institucija te Lidlovi zaposlenici koji su ih kandidirali.

Predstavnici Lidla uručili su donacije za 42 udruge i institucije s područja Sjeverozapadne Hrvatske, dok su zahvalnice uručene Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili. Program je vodila poznata TV novinarka Martina Validžić, dok su sudionici po završetku službenog dijela uživali u zabavnim točkama plesne udruge „Stardance“ iz Siska, Twirling kluba „Zagreb“ te su nam svoje vještine pokazali članovi taekwondo kluba „Bistra“.

„O uspjehu Lidlovog donacijskog programa „Više za zajednicu!“ govori i činjenica da je ovo već četvrta godina njegova provođenja. Zahvaljujući našim zaposlenicima i njihovim velikim srcima, uspjeli smo doprijeti do svakog kutka Lijepe Naše i s više od 2 milijuna kuna uljepšati svakodnevicu za više od 300 udruga i institucija. Posebno nas veseli to što je ovogodišnja tema programa sportski, zdrav i aktivan život, u sklopu koje smo donirali  95 sportskih udruga i klubova te drugih neprofitnih organizacija“ – izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Trgovački lanac Lidl prva je kompanija u Hrvatskoj koja je organizirala ovakvu humanitarnu akciju na razini cijele države, aktivno uključujući sve svoje zaposlenike. Tijekom protekle četiri godine kroz program je donirano više od 2 milijuna kuna, više od 300 različitih udruga, a ove će se godine donirati još pola milijuna kuna za 95 udruga i institucija u Hrvatskoj. Dosad su donirane različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove te udruge i institucije vezane za kulturu i obrazovanje. Zahvaljujući angažmanu svojih zaposlenika, njih oko 2000, Lidl će i ove godine doprijeti gotovo do svakog grada u Hrvatskoj, donirajući ponajviše institucije koje se bave sportom i promiču zdrav život.

Oglas

Komentiraj

komentari