LIDL HRVATSKA PREDSTAVIO INTERNETSKU STRANICU LUPILU.HR

Za portal namijenjen mladim obiteljima pišu renomirani stručnjaci

9. travnja 2019. godine – Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je danas svoju internetsku stranicu  lupilu.hr, namijenjenu prvenstveno mladim obiteljima. Portal je zamišljen kao mjesto koje će okupiti sve informacije o Lupilu ponudi, ali i stručnjake koji svojim savjetima roditeljima s malom djecom  mogu pomoći u izazovima s kojima se susreću odgajajući svoju djecu.

Za lupilu.hr pišu renomirani
stručnjaci u svojim poljima, kao što su magistar nutricionizma Nenad Bratković, prim.mr.sc. Giovana Armano dr.med. spec. pedijatrije, prim.dr.sc. Nives Pustišek dr.med.spec. dermatologije i venerologije, subspec. dječje dermatologije i prim.dr.sc. Ulla Marton dr.med. spec. ginekologije i opstetricije.

Internetsku stranicu lupilu.hr predstavila je voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković, u društvu troje stručnjaka koji će pisati za web – mag. Bratkovića, dr. Armano i dr. Pustišek, dok je događaj moderirala voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica. Predstavljanju weba su prisustvovale poznate mame i njihovi mališani – Ella Dvornik, voditeljice Nevena Rendeli Vejzović i Antonija Stupar Jurkin, glumica Petra Kurtela te brojne mame blogerice s djecom. Uzvanici su imali priliku i razgledati Lupilu prehrambene proizvode, asortiman za njegu i higijenu te preslatku malu odjeću i obuću.

Osim pokretanja nove stranice, Lidl Hrvatska nedavno je cijeli svoj asortiman za malu djecu okupio pod brendom Lupilu, kako bi kupcima još više olakšao snalaženje i učinio svoju ponudu za najmlađe još prepoznatljivijom. Lupilu tako obuhvaća različite prehrambene i neprehrambene kategorije, kao što su prehrana za bebe i djecu, proizvodi za njegu i higijenu, odjeća, obuća, posteljina i drugi tekstilni proizvodi, igračkice i mnogi drugi proizvodi. Kada je riječ o hrani, ponuda uključuje i bio kašice različitih okusa, koje mališanima jamče provjerene, hranjive sastojke. Također, ovi se proizvodi u Lidlovim
trgovinama mogu pronaći po izuzetno pristupačnim cijenama.

Teme koje će se obrađivati na lupilu.hr bit će uistinu zanimljive i aktualne, a bavit će se zdravljem, razvojem beba i djece, prehrane, higijene, odjeće…svega onoga s čime se susreću roditelji kada u njihove živote uđe slatka mala prinova. Provjerite i sami na www.lupilu.hr

Oglas

Komentiraj

komentari