Lidl i Večernjak ponovno u društveno odgovornoj akciji „Svi na igrališta“

Trgovački lanac Lidl Hrvatska drugu je godinu zaredom glavni partner hvalevrijednog projekta Večernjeg lista „Svi na igrališta“. Projekt se ovoga puta ostvario u suradnji s Gradom Zaprešićem, gdje je otvoreno dječje motoričko igralište. Cilj ovog projekta bio je omogućiti djeci predškolske i školske dobi bolje uvjete za sportske aktivnosti u slobodno vrijeme.

Svojim dolaskom i druženjem s djecom otvorenje igrališta podržali su predsjednik Uprave Lidla Hrvatska Boris Lozić te gradonačelnik Zaprešića Željko Turk koji je zajedno s predsjednicom Uprave Večernjeg lista Andrejom Borošić, imao čast simbolično prerezati vrpcu na ulazu u novo igralište. U ulozi voditeljice bila jeMartina Validžić, a prvi gosti na igralištu bili su mališani iz dječjeg vrtića Vrtuljak koji se najviše vesele otvorenju igrališta. Spontanom pjesmom zabavio ih je pjevač Damir Kedžo, a klince su razveselili i slatkiši iz Lidla.

Projekt „Svi na igrališta“ u Zaprešićuuključuje potpuno novu infrastrukturu parka, nove sprave, penjalice, klupice i  podloge, a sve kako bi djeca provodila što kvalitetnije slobodno vrijeme. Otvaranjem motoričkog dječjeg igrališta željelo se naglasiti važnost sporta, odnosno poticanje djece na zdrav život i sportske aktivnosti na otvorenom koje ih ispunjavaju u slobodno vrijeme i čine zdravijima i sretnijima. Isto tako, djeci se željelo omogućiti da u ranoj dobi unaprijede motoričke sposobnosti kroz igru u okviru sportskog dvorišta.

Lidl se uključio u Večernjakov projekt „Svi na igrališta“ prošle godine otvaranjem dječjih igrališta u Velikoj Gorici, a ove godine projekt se ostvario i u Zaprešiću. Lidl Hrvatska drugu je godinu zaredom kao glavni partner podržao ovaj projekt, potvrđujući tako svoju misiju društveno odgovornog djelovanja u zajednici u kojoj posluje.

Oglas

Komentiraj

komentari