Lijepe dane iskoristite za obiteljske igre na otvorenom! Donosimo fora ideje za beskonačnu zabavu

Zima kao da je vječno trajala, a nije pomoglo ni što smo većinu vremena bili u zatvorenim prostorima. Iako se svatko od nas morao prilagoditi novoj situaciji, čini se da je ona najteže pala upravo djeci. Većina njih nije mogla ići u školu ili vrtić, a boravak doma brzo su preuzeli ekrani naspram klasičnih igračaka. Lipanj je mjesec koji najavljuje brzi dolazak ljeta, a sve sunčaniji dani mame nas na što češći boravak na otvorenom i u prirodi.

Idealna je to prilika za obiteljske izlete, piknike i šetnje, a u nastavku vam donosimo ideje kako lokalni dječji park zamijeniti fora igrama koje će vaši mališani obožavati i u kojima cijela obitelj može uživati.

Frizbi

Ako vašu obitelj čine mališani koje želite kroz zabavu naučiti kako bacati frizbi i razvijati druge važne motoričke vještine, ovaj set bit će im posebno zabavan. Naravno, okušati se može cijela obitelj jer set sadrži 8 frizbija. I dok namjerno loše bacate jer želite potaknuti mališane na što bolju igru, možda shvatite da je cijela stvar zabavnija nego što ste mislili!

Streličarstvo

Idealan sport za vježbanje preciznosti i fokusa kod malo starije djece, a u njemu rado uživaju i odrasli. Ako nikada niste imali prilike držati luk i strijelu, uživat ćete u ovom sportu i pomalo se osjećati kao u nekom povijesnom filmu. Možete nabaviti više setova kako bi cijela obitelj igrala istovremeno ili naizmjenično pratiti uspjeh svakog sudionika.

Nogomet to go

Nogomet je sport koji posebno zbližava roditelje i djecu, obično tate i sinove, no zašto ne bi sudjelovala cijela obitelj bez obzira na prethodne afinitete prema nogometu. Posebice ako igrate kao pravi profesionalci i nabavite metalne golove za pravo praćenje rezultata igre. Ako često putujete ili želite zaigrati ovog ljeta na moru, nabavite sklopivi prijenosni gol za savršeni ljetni sport!

Košarka

Tko ne voli nogomet, obično voli košarku pa je za takve u obitelji najbolje nabaviti kvalitetan metalni koš koji se lako postavlja u vikendici, vrtu, dvorištu. Nema slađeg nego kada dignete dijete na ramena i pomognete mu zabiti koš! Podesive je visine pa se nakon dječje utakmice i odrasli mogu izguštati. I za nogomet i košarku je bitna dobra lopta pa svakako nabavite jednu takvu ili dodatne setove za sportsku zabavu.

Za višak energije

Ako za vaše mališane lopta nije dovoljan način da “izbace” višak energije, sigurno smo da skakanje je. Nema djeteta koje neće uživati u trampolinu, a kako je on sam po sebi zabavan, iskoristite to vrijeme za sebe i guštajte uz kavu ili pivu dok klinci veselo skakuću. Nabavite klasičan koji je nosivosti do čak 100kg pa nakon dječjeg skakutanja obavite trening u drugačijem obliku ili onaj s mrežom za dodatnu sigurnost i slobodu neograničenog skakutanja.

Sport iz djetinjstva

Gotovo nema osobe koja u djetinjstvu nije igrala badminton i obično ga obožavala pa tu ljubav danas prenose i na svoju djecu. Badminton je povoljan i jednostavan način da se cijela obitelj rekreira i dobro zabavi. Nabavite 2 seta, možda u kombinaciji odrasli i dječji i uživajte u dugim danima na najbolji način.

Baseball ludilo

Osim ako se niste izričito njime bavili, rijetko tko je probao igrati baseball. Obično se poseže za poznatijim sportovima ili jednostavnijim igrama, no jednom kada nabavite palicu i lopticu, često će biti u uporabi. Pronađite teren za baseball u svome gradu, obično su na otvorenom i besplatni u vrijeme kada klubovi ne treniraju pa s guštom zaigrajte i osjećajte se kao u američkom filmu!

Veliko darivanje na našoj Facebook stranici! Osvojite poklon paket ljetnih igračaka za djevojčicu ili dječaka, a u nastavku pročitajte i kliknite na ono što svaki paket uključuje:

PAKET ZA DJEVOJČICE SADRŽI:

PAKET ZA DJEČAKE SADRŽI:

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 6. srpnja su Marija Buljić (set za dječake) i Vanessa Zmaić (set za djevojčice). Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari