Limitirano izdanje flastera u boji! Don’t worry, be happy!

Hansaplast limitirani flasteri s veselim dizajnom

Potpuno novi šareni flasteri koji će odgovarati svakom raspoloženju, odjeći i osobnosti; podsjećajući vas na najvažniju stvar u životu: Ne brinite, budite sretni! Moderni flasteri savršeno će se uklopiti u svaki ljetni look. Ovisno o raspoloženju izaberite između veselih uzoraka i tropskih boja.

Ograničena serija Hansaplast flastera s uzorcima i bojama pruža pouzdanu zaštitu za sve vrste malih rana i posjekotina. Oblici i boje su sigurni i bezbolni za uklanjanje. Fleksibilni materijal je otporan na vodu i štiti ranu od prljavštine.

Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti upotrebom Hansaplast Don’t worry, be happy veselih flastera.

Zlatno pravilo malih rana

Očisti, dezinficiraj i zaštiti ranu s Don’t worry, be happy flasterom

Očisti!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Iz rane uklonite strana tijela, poput prljavštine i pijeska. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

Zaštiti!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu šarenim Don’t worry, be happy flasterom. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano i brzo zarastati.

Dezinficiraj!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s odgovarajućim dezinficirajućim sredstvom.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se posjekli ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Ne dirajte kraste! Dirate li krastu, možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika.

Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih.

Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka Don’t worry, be happy flasteri budu uvijek s vama!

Hansaplast Don’t worry, be happy flasteri:

  • 16 flastera u pakiranju
  • 2 pakiranja za sakupiti – svaki s različitim veselim dizajnom
  • Flasteri prianjaju čvrsto uz kožu, ali se lako skidaju.
  • Rana je zaštićena od nečistoća i bakterija kako bi što brže zacijelila.
  • Neljepljivi jastučić štiti i pruža udobnost.
  • Pogodni i za nježnu, osjetljivu dječju kožu

Oglas

Komentiraj

komentari