LIPIKAR ŠKOLA ATOPIJE od sada i na Youtube-u!

Na novom Youtube kanalu saznajte sve novosti vezane uz atopiju te može li se izliječiti atopijski dermatitis,  kako spriječiti svrabež i njegovati kožu te utjecaj alergija na razvoj ove bolesti

Dermatološki brand La Roche Posay, iza kojeg je 20 godina uspješne borbe s atopijskim dermatitisom, organizirao je u suradnji s lječilištem Veli lošinj drugu po redu Lipikar školu o atopiji. S obzirom na 20 godina ekspertize te brojne kliničke studije koje su potvrdile učinkovitost Lipikar proizvoda,  škola atopije se nametnula kao logičan korak. Osnovni cilj Lipikar škole o atopiji je olakšavati svakodnevni život djece s atopijskim dermatitisom, pa je stručna komisija izabrala desetero djece predškolske dobi i njihovih roditelja moglo sudjelovati u stručnim predavanjima i praktičnim radionicama za roditelje i djecu. Velika novost je i otvaranje La Roche Posay Youtube kanala o atopijskom dermatitisu gdje će svakodnevno biti dostupni video sadržaji, savjeti stručnjaka i iskustva roditelja o  atopijskom dermatitisu, što će naročito razveseliti sve one roditelji koji nisu mogli pohađati Lipikar školu na Velom lošinju.

Prim. dr. sc. Nives Pustišek, specijalistica dermatovenerologije  te subspecijalistica dječje dermatologije održala je tri predavanja na temu atopijskog dermatitsa, utjecaja alergija te na temu važnosti educiranja pacijenata. Predavanje o utjecajima hrane na simptome lipikar2atopijskog dermatitisa održala je dipl.ing Tena Niseteo, specijalistica za kliničku dijetetiku i metabolizam, dok je o vrlo važnom psihološkom aspektu cijele priče roditeljima i djeci govorila Marta Benko, specijalistica kliničke psihologije koja je s djecom vodila i radionicu Oslobađanje stresa.

Laboratoriji La Roche-Posay stvorili su Lipikar liniju proizvoda za suhu kožu kod djece i odraslih, čija je učinkovitost i vodeće mjesto na tržištu emolijentnih proizvoda dokazana u brojnim kliničkim studijama.

Lipikar je također već drugu godinu za redom marka broj 1. prema preporuci dermatologa što su potvrdili rezultati istraživanja Dermobarometar provedenog od strane GFK 2016. godine.

Na youtube kanalu La Roche-Posay Hrvatska pogledajte video sadržaje, savjete stručnjaka i iskustva roditelja o  ATOPIJSKOM DERMATITISU.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari