Little Miss Puu drvene daskice s potpisom malih umjetnika

Personalizirane daske s crtežom vašeg djeteta

Little Miss Puu i ovog Božića donosi prijedlog originalnih poklona koji donese sreću i veselje u svačiji dom i na blagdanski stol. Iz male kreativne radionice Little Miss Puu ovih blagdana dolaze originalne  kulinarske priče i oživljavaju crteži malih umjetnika na drvenim podlogama namijenjenim uživanju uz dobru hranu i toplu obiteljsku atmosferu.

Uz Little Miss Puu tako omiljeni crtež vašeg malog velikog umjetnika postaje trajna uspomena kojom se možete hvaliti pri svakom okupljanju uz dobro jelo jer daskice osim sjeckanja i rezuckanja odlično služe i za posluživanje.

Little Miss Puu hrvatski je brand koji predstavlja personalizirane proizvode za djecu i odrasle gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece,  tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu. Dostupni na Facebook  i Instagram profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka, kuharskih daskica i kuhaća te odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Oglas

Komentiraj

komentari