Ljetni obiteljski odmor nezamisliv je bez ovih fora rekvizita

I dok svi jedva čekamo more i kupanje, tome se obično najviše vesele djeca. Obiteljski odmori znaju biti naporni, no isto tako su i prilika da se obitelj ponovo zbliži i uživa u jednom drugačijem okruženju i atmosferi. Za maksimalno dobar provod na plaži neophodno je ponijeti i neke rekvizite koji su djeci zanimljivi. U nastavku donosimo najbolje ideje kako bi ovo ljeto bilo ludo i nezaboravno!

Nigdje bez ‘luftića’

Za guštanje u moru ili ako je voda hladnija pa se djeci ne da plivati, nezaobilazna stvar su fora ‘luftići’. Dečkima bi se mogao svidjeti ovaj u obliku dinosaura, a curama u obliku jednoroga. Za mališane koji vole ‘juriti’ nezaobilazan je zračni madrac u obliku skutera. A ako želite odmarati kao da ste na plaži, ali uživati u osvježenju vode svakako nabavite luftić s naslonom koji je nosivosti do 80 kg pa mogu uživati i djeca i odrasli. 

Ako želite klincima priuštiti nešto drugačije, to je čamac s veslima koji jednako dobro funkcionira u moru kao i na rijeci, jezeru, bazenu.

Za bebe i manju djecu koja ne smiju još biti dugo na suncu, tu je bazen sa sjenilom. Morsku vodu možete zagrijati u njemu i potom staviti bebicu da uživa dok se vi odmarate pokraj.

Vodena zabava

Djeca vole sadržaje. Nakon što su dovoljno kupali, sunčali i pojeli sladoled vrijeme je za nove avanture. Pružite im priliku da malo istraže podmorni svijet, možda pronađu vrstu ribe koju još nisu vidjeli ili fora školjku. Za sve to potrebna im je samo maska i disalica, a roditelji posebno vole ovaj model. Lijepo se prilagodi licu i pruža čvrstoću, ali i udobnost kako bi djeca i odrasli bezbrižno uživali u podmornim avanturama.

A nakon podmorne zabave vrijeme je i za onu klasičnu. Sva djeca, bez obzira jesu li cure ili dečki te imaju li 3 ili 10 godina obožavaju vodene puške. Prilika je to za puštanje ‘mašti na volju’, kreiranje raznih igri ili jednostavno natjecanje u izdržljivosti. Ova vodena puška ima domet od čak 6 metara pa se lako možete kretati po vodi i kopnu. Svakako nabavite više komada kako bi cijela obitelj bila uključena. Zadnje što želite su dječje svađe oko jedne puške i tko će je duže imati, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🥳miniBIGme🥳 (@minibigme.webshop)

Zabava ‘na kopnu’

Svakako je dobro nabaviti i neku zabavu za dane kada se manje kupate, idete na izlet, odmarate u apartmanu i slično. Obično svi vole badminton pa je dobro nabaviti jedan ili dva seta za igranje u parovima. Nešto malo drugačija, ali jednako fora igra za sve generacije je i set za bacanje koluta. A ako su vam djeca još mala, a u blizini je igralište ili plaža s pijeskom zaokupite im vrijeme ovim fora setovima za igru.

Sve ove i još puno drugih igračaka nabavite u webshopu ili trgovini miniBIGme. Oduševit će vas ogroman izbor igračaka i opreme za bebe i djecu svih uzrasta, a pratite nas i putem Facebook stranice jer vas uskoro darujemo odličnim poklonima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🥳miniBIGme🥳 (@minibigme.webshop)

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 6. kolovoza je Sandra Novinšćak. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju.

Oglas

Komentiraj

komentari