Ljeto se vraća na Zrinjevac!

Zagrebačko ljeto će ove godine obogaćeno zabavom za cijlu obitelj u zelenoj oazi u centru grada.

Nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu već je tradicijski omiljena destinacija roditelja i djece, koji će moći uživati u  bogatom programu za cijelu obitelj od 19. srpnja do 4. kolovoza. Pomno osmišljen glazbeni, zabavni, gastro te posebno kreativan program za djecu  odvijat će se od 10 sati ujutro do 23 sata navečer u tri „zone“ u kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe.

U Kids zoni će se odvijati niz kreativno edukativnih radionica, igraonica i sportskih aktivnosti. Djeca će imati priliku izrađivati razglednice na temu Pozdrav iz Zagreba.  Cilj ove kreativne radionice je da oživimo običaj pisanja i slanja razglednica, za što je Hrvatska pošta osigurala i poštanske marke kako bi razglednice zaista otputovale na željenu destinaciju. Djeca će moći sudjelovati i u raznim sportskim aktivnostima kao što su nogomet, frizbi, odbojka, ali i iskušati neke retro dječje igre, kao što su gumi gumi, školica… Kids corner oplemenjen je kreativnim radionicama: izrade balona, školom grafita, ali i Face Paintingom te  mnogim drugim aktivnostima za razigranu dječju maštu.

Dok se vaši najmlađi igraju, predahnite u Chill zoni u kojoj se možete i rashladiti te okrijepiti  od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku gastro ponudu. A u Sportskoj zoni za odrasle vas čeka MNK Futsal Dinamo, Mario Valentić te brojne sportsko-rekreativne aktivnosti.

Večeri su rezervirane za koncerte na otvorenom, nastupe DJ-a i sand up komičare. Prvu večer programa Ljeta na Zrinjevcu, Glazbeni paviljon postaje pozornica za grupu Pavel, a Zrinjevac vatreni plesni podij. Centralni događaj Ljeta na Zrinjevcu je nastup megapopularne pop grupe Detour, o kojoj zasigurno sve znate. Njihov nastup 27. srpnja dodatno nosi epitet neizostavan s obzirom da će  nastupiti uz pratnju gluhih violinista pod vodstvom violinistice Renate Novoselec iz projekta Violinmusic4all.  Bit će tu i zabave, pa će vas 31. srpnja nasmijati Vlatko Štampar,  a 2. kolovoza rasplesati Bang Bang, skupa s Frankom Batelić i još nekih slatkih iznenađenja.

Lijepa ljetna večer, vrući ritmovi i osvježavajuća pića idealna su kombinacija za savršen završetak dana i provod na Ljetu na Zrinjevcu. Budite i vi dijelom ovog jedinstvenog događaja i osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u srcu grada.

https://www.facebook.com/ljetonazrinjevcu/

Oglas

Komentiraj

komentari